wordt altijd goed geholpen
Zag erg op regen behandeling. Daar ging de tandarts heel goed mee om. Behandeling was even vervelend maar geen verdere klachten gehad na afloop.
Zie bovenstaande. Jammer, dat de behandeling niet direct na controle kan plaatsvinden.
Prima tandartspraktijk. Goede ontvangst, duidelijke uitleg. Vriendelijke tandarts
Met zorg en aandacht geholpen.
Zoals gewoonlijk op een veilige manier behandeld door kundig personeel. De voor mij nieuwe tandarts gaf een duidelijke uitleg over wat ze ging doen en wat zij voor de toekomst voor ogen had. (Silvia dacht ik??)
Hij zei iets wat hij bij controle gevonden heeft. ik verstond hem moeilijk en vertelde dat ik een gehoorapparaat draag en met afzien beter is. hij gaf daar gehoor aan (dat mondkapje af).
Ik ben erg tevrede met de zorg van mondzorg zevenbergen. Was altijd heel erg bang voor de tandarts maar doordat ze je daar zo op je gemak stellen niet meer. Super vriendelijk personeel!
Wordt altijd goed geholpen , krijg antwoord op vragen , denken met je mee , kortom ik ben gewoon tevreden , ik kom uit de praktijk van Dhr. Mertz ( vanaf +/- 1975) en was eerst een beetje huiverig voor de veranderingen maar het viel allemaal reuze mee , alleen de afgelopen jaren telkens een andere tandarts daar baal ik dus van maar het is niet anders , dus we doen het er gewoon mee en hoop nog eens een klik te hebben met een tandarts , dat dus ontbrak er de laatste jaren aan . Met vriendelijke groet van een toch wel tevreden cliënt.
Vakwerk en heel plezierig behandeld
Er wordt met respect om gegaan en er wordt goed uitgelegd wat er wordt gedaan.
Deze invallende tandarts vond ik erg goed . Goed geholpen en heel vriendelijk .
Op de tandartsbehandeling heb ik geen opmerkingen. De binnenkomst vond ik wel erg hectisch. Uiteraard ivm corona zijn er extra maatregelen. Hier hebben we begrip voor, zeker bij een tandartsenpraktijk. Maar we stonden nog maar half binnen en er werd ons verteld de handen te desinfecteren. Hierna kregen een bekertje met waterstofperoxide en een doekje. Hierna kregen gelijk een formulier onder onze neus gedrukt om in te vullen. Dit formulier hadden we online al ingevuld, dus ter plaatse hoefde we uiteindelijk geen formulier meer in te vullen.
Wij zijn zeer tevreden met de praktijk personeel is vakkundig en correct MvG Familie Keyner
Tandarts legt alles goed uit wat ze doet en waarvoor. Kinderen ervaren haar ook als prettig. Wij zijn dus zeer tevreden!!
Kreeg een andere tandarts zonder overleg. Deze gebruikte 7 verdovingen terwijl dit er normaal 2 of 3 waren. Moest dezelfde dag nog terugkomen ondat er nog een scherpe rand aan zat. Tandarts zei dat dit niet mogelijk was.
Goede uitleg hoe en waarom behandeling nodig was.
Met alles werd rekening beholden. Niet te veel mensen, odkapje mondspoelen, vriendelijke hulpvaardige assistenten! In één woord “super”
Er werd goed uitgelegd wat ze ging doen en er werd rekening gehouden met mijn angst voor de tandarts.
Op korte termijn kunnen afspraken gemaakt worden. Tijdens de behandeling wordt duidelijk uitleg gegeven wat er aan de hand is.
Dit keer door andere tandarts geholpen. Iets hardhandiger dan mijn eigen tandarts. Verder heel vriendelijk en recht door zee.
Ik ben vakkundig geholpen en ben tevreden.
Het was een hele dupraak die snel en heel netjes werd afgewerktdelijke afso
Pastoor van Kessellaan 3
4731BH Zevenbergen
Welkom bij Mondzorg Zevenbergen! Wilt u de beste zorg voor uw gebit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Mondzorg Zevenbergen opende in november 2011 haar deuren op een centrale locatie vlakbij het station. Het pand is van binnen compleet verbouwd naar de maatstaven van een moderne tandheelkundige praktijk. Klik hier om een kijkje te nemen in onze praktijk. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.