Alles gebeurd zorgvuldig
Ik belde dag voor de behandeling voor een afspraak omdat ik last had van een verstandskies. Ik ben binnen een dag ingeplant bij een tandarts. En vriendelijk geholpen
Zeer regelmatig tref ik bij bezoek aan de praktijk een andere behandelende tandarts. Dit zonder daar vooraf te zijn ingelicht. Nu behandelende tandarts,is Nederlandse taal niet machtig. Communicatie over bevindingen controle is hierdoor minimaal.Twijfel niet aan deskundigheid,maar het voelt niet prettig.
Ik heb een half uur moeten wachten voordat ik en mijn zoontje (3,5 jr) aan de beurt waren. Dat is niet fijn met een kind. Tandarts Sylvia is geweldig lief, geduldig en kundig voor mijn zoontje. Hij mag gewoon in zijn rolstoel blijven zitten en ze geeft goed advies. Daarna mijn zoontje zoet gehouden met een mooie ballon van een handschoen, dat was een succes.
Wil graag hier aangeven dat de mondtechnikus niet vernoemd wordt (Hero)
Prima!
Efficient, vriendelijk, professioneel
Heel vriendelijk, duidelijk en goed geholpen. Zeer tevreden over het resultaat
medewerkster(sters) zijn vriendelijk en behulpzaam
Top.
Afgelopen maandag een wortelkanaal behandeling gehad door een nieuw tandarts en vond dat deze heel netjes en goed werkte. Ook de assistente.
Ontvangst en vertrek netjes maar de tandarts zelf en de assistente erg slecht. Vertelde niet wat ze gingen doen of hoe mijn gebit eruit zag.. ik ga niet vaak naar de tandarts en heb ook niet wat gehad dus vindt het zelf wel prettig om te weten wat ze van te voren gaan doen.
zie bovenstaand zin
Duidelijke uitleg. Zorgvuldig vriendelijke behandeling.
Prettig
Vriendelijke assistente aan de telefoon om een afspraak te maken. Vriendelijke dame achter de balie bij binnenkomst. Tandarts die tijdens de behandeling bij iedere stap vertelt wat hij aan het doen is. Niet over mijn hoofd heen praat maar aandacht heeft voor mij. Een uitstekende en snelle samenwerking tussen tandarts en assistente tijdens de behandeling.
goed op mijn gemak
Altijd ok . Zat bij tandarts mertz daarna hier kom er al dik 35 jaar dat zegt genoeg
Prima en naar verwachting geholpen
Prima tandarts, is niet gauw tevreden. Beste ervaring met alle service
Uiteraard kan ik alleen de ervaring delen van mijn eigen tandarts. Ik ben blij dat hij altijd altijd zo rustig is en alles fijn uitlegt. Geen haast. Ontspannen.
Iedere keer een andere tandarts is niet fijn. Andere mening/ andere onderzoeken. Nu ook weer bij een andere mondhygiëniste vervolg staan. Veel wisseling. Ik ben geen held als ik naar de tandarts kom dus zou fijn zijn als je iedere keer een vaste tandarts/ mondhygiëniste krijgt.
Iedereen van Mondzorg - vriendelijk. - levert goed werk af. Super!
Ik kom met regelmaat bij Fiona. Altijd vriendelijk en een professionele aanpak. Ik ben dan ook van mening dat goed geholpen te word. Waarvoor dank ! Eveneens de dames achter de balie bij ontvangst ontvangen me altijd vriendelijk en correct.
Pastoor van Kessellaan 3
4731BH Zevenbergen
Welkom bij Mondzorg Zevenbergen! Wilt u de beste zorg voor uw gebit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Mondzorg Zevenbergen opende in november 2011 haar deuren op een centrale locatie vlakbij het station. Het pand is van binnen compleet verbouwd naar de maatstaven van een moderne tandheelkundige praktijk. Klik hier om een kijkje te nemen in onze praktijk. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.