Ben 35 jaar lang goed geholpen en met plezier bij tandarts van Nes geweest. Maar advies was overstappen ivm dat de tandarts aan het afbouwen om te genieten van zijn pensioen, over zijn vervanger ben ik allerminst te spreken. Ten eerste zou ik de Nederlandse taal beheersen en hij komt nou niet bepaald vakkundig over, en wil van alles gaan doen terwijl mijn gebit verder goed is. je wordt alleen maar op kosten gebracht terwijl dit helemaal niet nodig is. Behandeld door John Giovantsas
Alles goed georganiseerd .
Mijn ervaring is prima, medewerkers komen deskundig over.
Nvt
Na jaren steeds een andere tandarts toegewezen te hebben gekregen, lijkt het er op dat tandarts Bol waar ik deze week was “een blijvertje” is. Prettig gesprek gehad en goede voorlichting.
Na Jaren patient te zijn bij Mondzorg ben ik nu uitermate teleurgesteld in de acute zorg die ik nodig had na enkele dagen behoorlijke pijn aan ontstoken tandvlees. De diagnose, na het maken van een foto van de kies en een koudtest, was inderdaad flink ontstoken tandvlees met het advies zo spoedig mogelijk een afspraak te maken met een mondhygieniste.Deze afspraak gemaakt maar daar kon ik pas na 2 weken terecht. Verder geen behandeling of medicatie (antibiotica) nodig?! Volgens de assistentie niet en zelf maar met een tandenstoker of rager aan de gang gaan. De volgende dag zelf maar naar de apotheker gegaan om raad en pijnstilling (3 nachten geen oog dichtgedaan van de pijn). Bij de apotheek wel Perio-Aid meegekregen. Volgende dag (zaterdag) was de pijn niet meer te houden en de tandarts van wacht gebeld. Ik kon gelukkig terecht in Dordrecht bij Dental 365. Daar hebben zij de kiezen/tandvlees onder verdoving grondig gereinigd en gespoeld en tevens een antibioticakuur voorgeschreven....er zat al een behoorlijke verdikking in mijn wang. Eindelijk iemand die wel actie ondernam. Ik vind het erg jammer dat er bij mijn eigen tandartspraktijk totaal geen actie oid werd ondernomen maar voor mijn gevoel mij zsm de deur wees. Jammer genoeg heb ik nu 2 dikke rekeningen liggen die mijn inziens door Mondzorg voorkomen had kunnen worden.
Professionele tandarts die goed uitlegt wat er gebeurd
Tandarts Bol is een fijne en betrouwbare tandarts
Tandarts bol is erg lief en zegt telkens wat hij gaat doen...dat is voor mij heel fijn want ik ben altijd heel bang Ben al jaren bij tandarts van es dus was heel bang om naar een ander te gaan
Als gehandicapte, is het moeilijk binnen komen aanbeveling alleen voor niet gehandicapte.
N.v.t.
Ik had een complicatie daar werd ruimte voor gemaakt. Doorverwijzing naar de kaakchirurg liep ook gesmeerd.
Het personeel is heel vriendelijk. Wat ik erg vervelend vind is dat ik telkens een andere tandarts krijg. Als ik 1 keer ben geweest is die tandarts de volgende keer weer vertrokken. Tandarts Bol heeft me nu behandeld en ik hoop echt dat hij blijft bij Mondzorg Zevenbergen. Hij heeft me overigens heel fijn geholpen. Als er niet steeds een andere tandarts is zou ik Mondzorg aanbevelen, nu kan ik dat niet doen.
waterval aan goede tips, uiteraard geen onzin, maar nogal overweldigend. Gelijk 3 foto's en het advies voor een kroon. Gaat best hard zo.
Er was weer een fout dat de mondhygiënist uit gevallen was maar ik heb geen email over gekregen. De tandarts heeft het zelf gedaan en netjes opgelost. Maar kijk een keer hierna. Het is wel de derde keer dat iemand uitvalt, mijn afspraak niet door gaat maar ben niet op de hoogte gebracht.
De nieuwe tandarts is erg vakkundig en staat voor zijn patiënt. Regelde ook direct een afspraak bij een kaakchirurg na doorverwijzing. De vorige afspraak waarbij een lastige vulling van de kies werd hersteld is ook erg vakkundig hersteld. Ben zeer tevreden met deze tandarts
Efficient en goed
Ik kwam vroeger dan mijn afspraak was en werd ook gelijk geholpen. Scheelde mij 10 minuten. Hero was vriendelijk zoals altijd. Thnx.
prima praktijk zeer goed en hygineis veligheid staat voor op
Nu 5 jaar bij Mondzorg Zevenbergen, en welgeteld 2x dezelfde gehad… Laatste keer was de tandarts zelfs niet te verstaan…
Gewoon relaxed gelegen, alles goed uitgelegd. Tijd genomen om mijn vraag uitgebreid en begrijpelijk uit te leggen.
ik ben zeer tevreden met de nieuwe tandarts, voor het eerst zonder pijn tandsteen verwijderd. Ik hoop dat ik deze persoon de komende jaren terug zal zien. Ik ben erg ontevreden met het verloop onder uw personeel, de afgelopen jaren iedere keer (of ieder jaar)bij controle een andere tandarts. En de kwaliteit was soms erg slecht. Tevens vind ik het erg verwarrend dat er iedere keer weer nieuwe procedures en handelingen zijn, ivm corona, dit wordt erg slecht gecommuniceerd. Score voor nieuwe tandarts John: 5 sterren Score voor de organisatie: 1 ster
Ik vind de nieuwe tandarts niet kundig en onzeker mijn vorige tandarts was beter jammer dat deze weg is hoop over een half jaar een betere tandarts is
Pastoor van Kessellaan 3
4731BH Zevenbergen
Welkom bij Mondzorg Zevenbergen! Wilt u de beste zorg voor uw gebit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Mondzorg Zevenbergen opende in november 2011 haar deuren op een centrale locatie vlakbij het station. Het pand is van binnen compleet verbouwd naar de maatstaven van een moderne tandheelkundige praktijk. Klik hier om een kijkje te nemen in onze praktijk. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.