Over het algemeen ben ik tevreden over de tandheelkundige zorg
Zie bovenstaand
Snel en adequaat gelukkig al 3 x bij dezelfde tandarts.Minder duiventil gevoel.
Zo hoort het ook !!!
Vriendelijke medewerkers die deskundig advies geven en behandelen.
Ik ben zeer tevreden over deze tandartsenpraktijk. In mijn ervaring was iedereen vriendelijk en attent. En dokter Bol heeft wonderen verricht met mijn gebit. Ik raad het iedereen aan;)
Nette praktijk. Vriendelijk personeel. Ze nemen de tijd voor je.
Alles is altijd goed geregelt en ik hoef nooit lang te wachten
Sedert het vertrek van tandarts Mertz was ik nu toe aan alweer de vierde opvolger. Ik ben nu geholpen door John. Ik hoop dat hij een blijver is.Wanneer er de volgende keer weer een ander is, verander ik van tandarts.
Is prettig op 1 puntje na en dat is dat ik elke keer ander advies krijg waardoor je het gevoel krijg dat wat je ook doe het nooit goed doet. Verder te vrede
Goede uitleg mbt behandelingen en de tijd nemen voor de client.
Ben heel bang voor de tandarts, tot tranen van stress toe. Toen het mijn beurt was bij de Engels sprekende tandarts nam hij alle tijd om mij gerust te stellen en uit te leggen. Dit is de fijnste en voorzichtigste tandarts die ik in jaren heb ervaren sinds dhr Mertz weg is. De andere zijn ook aardig maar deze was top. De assistente was ook heel lief en begripvol. Ik kom niet graag terug maar het moet toch over 6 maanden. Hopelijk werkt dit gouden duo er dan nog.
Kundige en vriendelijke mensen. Transparant in wat ze doen en wat je als patiënt kan verwachten
Deskundige geholpen.
Behandeling goed maar met verschillende prijzen, wel raar.
zie bovenstaand
Zeer kundig personeel van balie tot behandelaars
Prettig proffesioneel bezoek
Fijne tandarts (Jaap van Nes sinds 1985) en Fione is al mijn vaste Mondhygiëniste sinds juni 2005 !!! En ik kom nog steeds 2x per jaar bij haar.
Hele vriendelijke man en werd netjes behandeld en geen pijn gehad. Gelukkig ik raad iedereen deze tandarts aan Gr bianca en jeffrey
Ik had gehoopt gelijke behandeling nu alleen doorsturen en je betaald veel geldvoor second opion. Weet nu nog niet waar ik aan toe ben en wat me dat gaat kosten .daarnaast zijn mijn klachten niet opgelost .
Vertrouwde omgeving.
snelheid telefoon en afspraak, vriendelijk, professioneel
Pastoor van Kessellaan 3
4731BH Zevenbergen
Welkom bij Mondzorg Zevenbergen! Wilt u de beste zorg voor uw gebit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Mondzorg Zevenbergen opende in november 2011 haar deuren op een centrale locatie vlakbij het station. Het pand is van binnen compleet verbouwd naar de maatstaven van een moderne tandheelkundige praktijk. Klik hier om een kijkje te nemen in onze praktijk. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.