Een zeer aardige en vooral vriendelijke jonge dame.
Geen aanmerkingen
Vriendelijk ontvangen. Snel geholpen. Deskundig behandeling.
1e keer bij deze tandarts. Keurig geholpen en veel extra informatie over het het gebit van mij en hoe te onderhouden.
Duidelijke afspraken gemaakt over verdere behandeling.
Snelle afspraak en goede behandeling.
Ik had gaatjes in mijn tanden en nu zijn ze gelukkig weg .!
Altijd behulpzaam en naar oplossingen zoeken. Ondanks mijn angst voor de tandarts word ik altijd op mijn gemak gesteld.
vulling uit kies gevallen. Is prima hersteld.
Duidelijke uitleg op vragen. Zeer vriendelijke dame.
Ik ben heel tevreden met tandarts van Nes.
Fijne behandeling ,deskundig en prima contact !
Ik ben netjes geholpen. Hoefde niet lang te wachten. Tandarts Verstraeten was heel vriendelijk en heeft mijn gebit goed nagekeken en goed geadviseerd over het onderhoudenb.
Goede en accurate behandeling
Correte behandeling met wat extra wachttijd. De combinatie met Mondhygieniste en tandarts achter elkaar zijn gewenst. Er was ivm een spoedgeval tussendoor een extra wachttijd ingelast. Maar als ik met pijn zou zitten zou ik ook hopen dat ik tussendoor behandeld zou worden.
Zeer vakkundige Tandarts. (tandarts Bol)
Deskundig, klantgericht. Niet de indruk dat geld het belangrijkste motief is.
Kan niet beter
Zeer vriendelijk, deskundig en professioneel!!!
Mijn ervaring heeft hoofdzakelijk betrekking op de mondhygiëniste, Fiona. Fiona doet haar werk zorgvuldig, niet gehaast en goed. ik kom al vele jaren bij haar, en tot volle tevredenheid. Mijn tandarts was voorheen dhr. Mertz; Daar had ik ook heel goede ervaring mee. Thans ben ik onder behandeling van tandarts Bol. Hij heeft mij een keer geholpen met het trekken van een kies. Ik kan nog geen waardeoordeel geven maar denk dat het wel goed zit.
De tandarts was heel leuk naar mijn zoontje. Ze stelde hem echt gerust door zelf ook kalm te blijven en te praten. Het blijft toch altijd weer spannend zowel voor hem als mij. Ze gaf ook goede tips en antwoorden op mijn vragen. Bij haar komen we graag nog een keer terug
Weer prettig om bij mijn eigen tandarts de controle te laten uitvoeren!
Ik had een afspraak deze zou per mail bevestigt worden, dit werd helaas niet gedaan. Naar mijn mening had ik om 10.40 uur een afspraak kom ik om 10.30 uur aan wordt er dood leuk gezegt dat ik om 10.20 uur een afspraak had. Dit is totaal niet wat de afspraak was maar ik moet wel voor een behandeling betalen terwijl ik geen behandeling gekregen heb.
Goeie tandarts en mondhygiëniste vriendelijk en professioneel personeel stellen je ook gerust als dat nodig is.
Prima ervaring, zoals altijd.
Pastoor van Kessellaan 3
4731BH Zevenbergen
Welkom bij Mondzorg Zevenbergen! Wilt u de beste zorg voor uw gebit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Mondzorg Zevenbergen opende in november 2011 haar deuren op een centrale locatie vlakbij het station. Het pand is van binnen compleet verbouwd naar de maatstaven van een moderne tandheelkundige praktijk. Klik hier om een kijkje te nemen in onze praktijk. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.