Ik heb in menige plaats in Nederland gewoond en ervaar dhr. W. Wisse als de meest kundige tandarts mijnerzijds. Ik geef mijn oordeel enkel over dhr. Wisse, want mijn ervaring met een andere tandarts daar, toen Wisse er niet was, is minder.
Tevreden over alle werknemers met wie ik in aanraking ben gekomen.
Goede service en geen wachttijd.
Prima geholpen in alle opzichten.
zeer zorgzaam, en erg klantvriedelijk
Het is nog geen fabriek
Netjes, vriendelijke en snel
Onze ervaringen zijn zeer goed. Tandarts Wisse zien wij als een zeer bekwaam iemand, die ook belangstelling heeft naar de patiënt.
je word netjes geholpen
goed en snelgeholpen
Ik wordt altijd goed geholpen en goed voorgelicht
Een 10 is zo hoog,dat er geen ruimte meer zou zijn voor ,ja voor wat, ik weet het niet ,misschien een scherm met mooi beelden ofzo
Het ervaring wat ik afgelopen tijd heb meegemaakt alleen maar positief maar wat ik wel graag zou willen is dat jullie iets meer rekening moet houden met mensen met een gehoor probleem en graag ook naar de persoon aankijken zodat ik of een ander je mond ziet dank je wel...
Alles klopt, telef afspraak t/m consult
Deze dame is zeer onkundig en slecht met kinderen Zoon heeft nu angst door haar ! Waardeloos
Voordat ik Mondzorg Leerdam kwam, was ik cliënt bij Mond en zorg Gorinchem. Ik heb hier in de loop der tijd veel problemen en onprofessioneel gedrag ervaren. Nadat ik meerdere malen geen afspraak kon maken om mij te laten verlossen van hevige pijnen door de drukplekken, werd ik GELUKKIG opgenomen bij Mondzorg Leerdam waar ik met open armen werd ontvangen. "Een cliënt mag niet met pijn blijven lopen" werd mij gezegd. Dat was in ieder geval niet de stelregel van Gorinchem. Vanaf het eerste moment was de behandeling uitermate goed en ben in korte tijd deskundig van mijn klachten verlost en verdere klachten na verloop van tijd werden naar tevredenheid verholpen. Vandaar mijn hoge score qua punten!
Voorwaartsveld 5
4142DA Leerdam
Welkom bij Mondzorg Leerdam! Mondzorg Leerdam is gevestigd aan de Voorwaartsveld 5 te Leerdam en is een moderne tandheelkundige en tandprothetische praktijk met vijf tandheelkundige kamers. De praktijk biedt alle behandelingen onder één dak.