Een nette omgeving,vriendelijke personeel. En ik vind Tandarst wisse,een vriendelijke Tandarst en heeft belangstelling voor je.
Prima allemaal, goede kwaliteit.
Professioneel, zorgvuldig, vriendelijk
Eerste indruk/ Laat ons rustig door werkensfeer, soort lopende band en alsof ik iets dreigde te verstoren... In de wachtkamer ligt een brief over allergien-medicijngebruik en of je daar info over wil geven, want ev. belangrijk bij behandeling. Dus ik wilde daar op in gaan. Ik heb een weinig voorkomende chronische ziekte en krijg daar medicijnen voor die eventueel bloedingen kunnen veroorzaken, er werd niet gevraagd...of op in gegaan, gelijk hup de stoel in/mond open... fotootjes maken. ik denk dat u een verouderde lijst van medicijn gebruik heeft.
Goed en aardige mensen En voel goed
Ik heb de dienstverlening van Mondzorg Leerdam als prettig ervaren. Ik kon een afspraak maken en dezelfde dag nog geholpen worden. Dat vond ik heel fijn!
Jonge onervaren tandarts deed wortelkanaal behandeling. Ging prima, heel zorgvuldig en geen haast. Belde zelfs 2x nadien om te checken. Prima!
Attent, hartelijk, normaal!
Zeer professioneel. Leggen duidelijk uit wat er gaat gebeuren en hebben mijn angst voor de tandarts grotendeels weggenomen. receptie altijd behulpzaam en kundige mondhygieniste met hart voor haar patienten. alles in 1
Behandeling erg vlot, een fijne ervaring. Dames van de balie altijd erg vriendelijk.
Vriendelijk ontvangst bij receptie. Goede tandarts. Professioneel. Bij kosten voor bijvoorbeeld zenuwbehandeling krijg je van te voren een offerte.
Vaak een afspraak op korte termijn ook bij spoed. Kundige tandarts die rekening houdt met patiënt.
Prettige tandarts en assistentes.
Top, vriendelijk en kundig.
uitstekende zorg
Prima praktijk, je kan snel terecht. Zeer tevreden over tandarts kirsten
Toen ik in de stoel lag, bleek ik erg angstig. Tarik stelde mij gerust en is tussendoor, op mijn teken, gestopt. Zo kon ik weer een beetje tot rust komen.
Staan altijd klaar en erg mee denkend. Charlotte en elles
Voorwaartsveld 5
4142DA Leerdam
Welkom bij Mondzorg Leerdam! Mondzorg Leerdam is gevestigd aan de Voorwaartsveld 5 te Leerdam en is een moderne tandheelkundige en tandprothetische praktijk met vijf tandheelkundige kamers. De praktijk biedt alle behandelingen onder één dak.