Gemoedelijk
goede behandeling
Krijg altijd een mail als herinnering
Je wordt hier heel ontspannen verwelkomt, en je krijg altijd ruimschoots de tijd voor je verhaal, alleen zou ik nog een wens hebben dat als je een speciale behandeling moet ondergaan, je iets meer de tijd krijg voor uitleg, hier heb ik het met de dhr. Wisse al eens over gehad, mijn wens is dan ook dat er eens een avond georganiseerd wordt, waarbij de tandarts dan uitleg geeft over alle eventuele bahandelingen, en dat wij dan als patiënt vragen kunnen stellen, dit lijkt mij heel interessant. Ik heb ook een heel mooi adres in Noordeloos bij een kennis waar dit zou kunnen gehouden worden, nl. bij Maria/Kees van Gaalen zij hebben nl. een vergaderruimte boven de koeienstal, hier hun adres Gorissenweg 1 4225 ST Noordeloos Tel. 0183-511379 Het is een Biologisch-Dynamische Kaasboederij. Zo wie zo een aanrader om daar eens langs te gaan, maar dit ter zijde.
Prettige ontvangst, altijd vriendelijk
goede communicatie en perfecte professionele behandeling
ga zonder angst naar de tandarts hangt een fijne sfeer houden rekening met je gezondheid toestand
hele vriendelijke mensen en behandeling
Wordt netjes en geduldig en uitstekend behandeld .En iedereen is vriendelijk. Fijne omgeving .
Prima behandeld
Vakkundig geen modegrillen aan raden
Prima!
Als angstpatient hele goede begeleiding gehad
Was erg tevreden over hoe de tandarts mij adviseerde over hoe ik mijn gebit schoner zou krijgen.
Werd goed geholpen
Over het algemeen prettig contact voor het maken van afspraken. Alleen de laatste keer kon ik pas een dag later terecht wat niet zo prettig was i.v.m. een pijnlijke kaakontsteking. Maar meestal kan ik direct komen. Ook de artsen zijn deskundig en werken erg professioneel.
Voorwaartsveld 5
4142DA Leerdam
Welkom bij Mondzorg Leerdam! Mondzorg Leerdam is gevestigd aan de Voorwaartsveld 5 te Leerdam en is een moderne tandheelkundige en tandprothetische praktijk met vijf tandheelkundige kamers. De praktijk biedt alle behandelingen onder één dak.