al jaren zijn we heel tevreden
Snel, prettig en volgens mij ben ik goed behandeld.
Goede vriendelijke contact met tandarts Wisse
Prima behandeling.
Fijne tandarts, ontspannen sfeer.
Altijd vriendelijke mensen, behulpzaam en begripvol
Gastvrij toch heel professioneel
Ik wordt al jaren uiterst deskundig en naar volle tevredenheid geholpen door Peter Kirsten. Bij (pijn)klachten wordt altijd gezocht naar een snelle behandeling. Desnoods bij een andere tandarts.
Worden altijd uitstekend behandeld.
Goed contact met dames achter de balie. (Duidelijk direct en snel) kwaliteit van de tandarts is prima. Nog nooit klachten gehad na een bezoek. Krijg altijd info over eventuele verbeteringen mbt het poetsen.
wij zijn altijd fantastisch geholpen
PRETTIG EN PROFESSIONEEL
Goed en op tijd geholpen
Korte wachttijden. Persoonlijke benadering.
Mijn vorige tandarts (in Amsterdam) maakte ook altijd mijn gebit schoon (tandsteen/polijsten). Nu moet ik hiervoor persé separaat naar de mondhygienist. Dat vind ik eerlijk gezegd niet klantgericht/-vriendelijk. Ik begrijp dat de mondhygienist ook geld moet verdienen, maar niet zo.
Goed geholpen door tandarts Kirsten
Zeer vriendelijk en op tijd die je afgesproken heb wordt je naar binnen geroepen.
Altijd beleefd en netjes
Zeer prettige tandarts
Voorwaartsveld 5
4142DA Leerdam
Welkom bij Mondzorg Leerdam! Mondzorg Leerdam is gevestigd aan de Voorwaartsveld 5 te Leerdam en is een moderne tandheelkundige en tandprothetische praktijk met vijf tandheelkundige kamers. De praktijk biedt alle behandelingen onder één dak.