Vriendelijk , goed berijdbaar met auto , bij kiespijn snelle service ga zo verder
Klaas de gezelligste tandarts die je altijd op je gemak stelt
Zeer deskundig en vriendelijke geholpen
Was goed, wist wate er hing gebeuren en tandarts Kirsten is ook rustig
Positief tav telefoniste,wachttijden en de wachtruimte. Tandarts vriendelijk en kundig. Assistente afhankelijk van wie erbij is,ervaar ik van onpersoonlijk neutraal tot heel meelevend en werken op een manier die mij geruststelt en assisteert zondrr dat ik teveel water avhter de keel krijg. Tav de angst en de problemen die ik ervaar in de stoel, is nog winst te behalen. Misschien moet ik daar zélf ook nog duidelijker in zijn.
ze luisteren goed vriendelijk
Goede en vriendelijke behandeling.
Gedurende een jaar heb ik onder behandeling gestaan voor uitvoerige implantologie. Dit op basis van een duidelijk gecommuniceerd stappenplan en een heldere begroting. Over de professionele behandeling met verwaarloosbare pijnklachten,de overige begeleiding en het eindresultaat ben ik bijzonder te spreken.
Goede accurate zorg, goede tandarts.
Omdat de zorg en service heel goed id.
Fijne praktijk met vriendelijke mensen.
Goed geholpen
goed consult+reiniging
Een team van vriendelijke en deskundige mensen behandelen je. Ze geven je bruikbare adviezen. Voor mij is de mondzorg geen vevelende ervaring.
Hij heeft alles goed uitgelegd prettige behandeling. altijd spannend een wortelkanaalbehandeling. Fijne, rustige tandarts en bijna geen napijn gehad.
Beste tandarts. Keurige assistentes. Afspraak herinnering. Geen lange wachttijden
Had gehoopt dat ze mijn opgestuurde archief beter hadden bekeken voordat ik in de stoel lag. Ook de vragen lijst kan je van te voren mailen met de herinnering van de afspraak.
Normaal goede service ,klantvriendelijkheid en snelle afspraken
Voorwaartsveld 5
4142DA Leerdam
Welkom bij Mondzorg Leerdam! Mondzorg Leerdam is gevestigd aan de Voorwaartsveld 5 te Leerdam en is een moderne tandheelkundige en tandprothetische praktijk met vijf tandheelkundige kamers. De praktijk biedt alle behandelingen onder één dak.