Was er precies op tijd, jammer dat ik wel 25 minuten heb moeten wachten.
snelle, deskundige behandeling
Soepel kundig en adequaat
Goede behandeling bij Klaas een kunstenaar
Heb het als prettig ervaren, alleen afspraak bij mondhygieniste kwam pas tot syand nadat ik na 15 min. Wachten gevraagd hebt of er iets met de afspraak was
Tim is kundig en stelt je op gemak. Erg plezierige ervaringen altijd.
Wordt netjes en beleefd behandeld
Al jaren"patiënt" en ben nig steeds tevreden op een kleine uitzondering na.
Mijn vragen werden duidelijk beantwoord.
Ik heb een angst voor de tandarts en vind het dan prettig als alles duidelijk gezegd word wat ze aan het doen zijn en dat mistte ik een beetje. Wel is ze heel aardig en ik zag wel dat ze haar best deed.
Goede ontvangst en maatregelen ivm Corona ook goed uitgevoerd door vriendelijke mevrouw. Algehele behandeling ook door vriendelijke medewerkers.
Mijn eigen tandarts was op vakantie en ik ben perfect geholpen door zijn collega Stefan van Keulen.
Het ontvangst was tot in de puntjes goed geregeld mbt het virus. Verder goed ontvangst en snel aan de buurt. Kortom helemaal top
Het was prettig, dat ik met m’n beschadigde voortand snel terecht kon. En dat dit kon worden gecombineerd met mijn halfjaarlijkse controlebeurt. Efficiënt werken heet dat. En Klaas houdt, net als ik, van directe communicatie. Wel vrees ik op dit moment nog een beetje voor de rekening, omdat ik geen tandartsverzekering heb. We gaan het meemaken. Ik ben dus een tevreden klant!
We worden altijd keurig behandeld.
Ben hier pas 1 keer geweest na het stoppen van m’n vorige tandarts.
Helemaal goed
Keurig op tijd, correct en to the point. Goede behandeling
De praktijk heeft een goede en fijne uitstraling
Bij de deur ontvangen ivm huidige covid19 maatregelen, netjes en aardig, werd gelijk aangemeld en binnen vlot door de tandarts geholpen. Gebit weer op orde.
Weer 20 minuten moeten wachten voordat je aan de beurt bent voor een controle van 5 minuten, zeer slecht
Ik ben eerst geholpen bij de mondhygiëne. zij was heel vriendelijk maar was ook heel goed in haar werk. Ik was heel tevreden met het resultaat. Daarna naar de tandarts KARINA, zij is zo goed en heel bekwaam. Ik kom al jaren bij haar ik zou niet meer een andere tandarts willen hebben.
Prettig bezoek, bij binnenkomst duidelijke uitleg en er wordt rustig gehandeld.
Snel en vriendelijk geholpen
Voorwaartsveld 5
4142DA Leerdam
Welkom bij Mondzorg Leerdam! Mondzorg Leerdam is gevestigd aan de Voorwaartsveld 5 te Leerdam en is een moderne tandheelkundige en tandprothetische praktijk met vijf tandheelkundige kamers. De praktijk biedt alle behandelingen onder één dak.