Goed team
Al jaren lang mij vaste tandarts . Heel duidelijk in uitleg wat hij gaat doen .Hoop dat ik nog lang gebruik mag maken van deze praktijk .
Zeer kundig ....uitermate vriendelijk !
Alle maatregelen worden gevolgd. Keurig op tijd gezien en geen onnodige behandelingen.
Ben al een jaar of 40 patiënt bij Klaas ,super tandarts waar je als vriend wordt ontvangen.
Goede protocol I. v. m. Corona. Goed geholpen en klantvriendelijk.
Aan de telefoon altijd vriendelijk te woord gestaan. Goede mond hygieniste en tandarts ( Kirsten)
Zeer goed!
Na de behandeling van de mondhygiënist heb ik nog steeds last van mij tandvlees
Ik werd snel geholpen en de sfeer was ook prettig.
Door een laatste behandeling met enorme pijn was de angst groot om me te laten behandelen.
Jammer dat ik zeker een kwartier tot 20 minuten moest wachten nadat ik de mondhygiëniste had bezocht voordat ik bij de tandarts geroepen werd. Zeker in deze coronatijd heel vreemd. Vind het ook niet prettig dat tijdens mijn controle een oudere collega binnenloopt met de vraag “wat ben je aan het doen” aan mijn tandarts. Hij kon zien dat hij bezig was en had moeten wachten tot ik klaar was.
De implantoloog is een kundig man die goede informatie geeft en mij betrekt in mijn behandeling
Tandarts Wisse is een topper :-). Altijd tevreden over hem.
Was lekker snel geholpen en alles werd goed uitgelegd ook voor corona hadden ze alles goed geregeld
Duidelijk , vriendelijk en begripvol. Denken niet in problemen, maar patiënt gerichte oplossingen.
Zoals altijd weer netjes en kundig geholpen
Prima ontvangst en snelle doorstroom
vriendelijke mensen aan de balie, nooit lange wachttijden, en een tandarts waar ik mijn gebit aan toevertrouw.
deskundig en vriendelijk
Goede uitvoering van de Coronaregels binnen de mogelijkheden die er zijn.
Een fijne tandartspraktijk, ik kom er voor mijn laatste orthobehandelingen en dat gebeurt heel netjes. Communicatie goed, vriendelijke mensen, netjes, professioneel.
Professioneel
Ik werd snel en vakkundig geholpen. Een klein probleem daarna ook weer snel opgelost. Geholpen door Wojtek, de tandproteticus. (komt niet voor in de lijst hieronder
Voorwaartsveld 5
4142DA Leerdam
Welkom bij Mondzorg Leerdam! Mondzorg Leerdam is gevestigd aan de Voorwaartsveld 5 te Leerdam en is een moderne tandheelkundige en tandprothetische praktijk met vijf tandheelkundige kamers. De praktijk biedt alle behandelingen onder één dak.