Prima wel jammer dat Tariek weg is
Je word altijd netjes behandeld
Vriendelijkheid in combinatie met deskundigheid is wat ik zag. Prima
Ook in Corona tijd zijn de voorzorgsmaatregelen uitmuntend.
Prettig ontvangen en uitleg gekregen over corona maatregelen. Mijn gebit is zorgvuldig gereinigd, daarna controle uitgevoerd.
Zeer fijne tandarts meedenken receptioniste En 100% Corona proef goed geregeld
de tandarts was zo goed en ervoer dat ik voor en na de behandeling geen pijn voelde
Prima, zoals al jaren.
dit was mijn eerste bezoek was goed ben tevreden
Mijn eerste behandeling in deze praktijk is goed bevallen. Vriendelijke tandarts en assistente.
Voor een voorbespreking van een implantaat traject uitgebreid gescreend en besproken wat de stappen zijn en welke uitdagingen er liggen. Prettig behandeld, warm welkom geheten.
We worden altijd goed behandeld door de tandarts, de assistenten en de telefoniste.
Een kies afgebroken in deze kersttijd hebben ze toch een gaatje vrij kunnen maken om mijn kies te redden
Goed geholpen en geïnformeerd
Kundige tandarts Op gemak. Info, ook tijdens behandeling duidelijk
Weinig aan toe te voegen. Prima daar.
Prima en snel geholpen
Prettig
Prima, maar laatste afspraak was mis gegaan. Mijn afspraak was over die van een andere gezet. Daardoor was er voor mij te weinig tijd ingepland. Dus gebit is nagekeken en ben toen weer vertrokken nadat ik een nwe datum had ingepland
Bij problemen snelle afspraak.
Voel me heel veilig
Zeer tevreden over de communicatie en werkethiek
Vaststelling van wat er moest gebeuren was zonder meer duidelijk.
Het is rustig en korte wachttijden. En belanrijkste is dat ze erg klantvriendelijk zijn.glimlach in de gezichten,hebben ze altijd.
Voorwaartsveld 5
4142DA Leerdam
Welkom bij Mondzorg Leerdam! Mondzorg Leerdam is gevestigd aan de Voorwaartsveld 5 te Leerdam en is een moderne tandheelkundige en tandprothetische praktijk met vijf tandheelkundige kamers. De praktijk biedt alle behandelingen onder één dak.