Prima. Geen probleem ondervonden.
Na door verschillende tandartsen Te zijn geholpen ben ik erg blij dat ik gewoon weer bij Wout terug ben.
zie boven
Vanaf het het telefonisch contact tot de behandeling zelf, is alles goed geregeld en alle mensen die ik spreek zijn ontzettend klantvriendelijk. Van de klantvriendelijkheid in deze praktijk kunnen nog vele bedrijven leren. Daarnaast enorm blij met mijn tandarts Wisse. Ik ben 7 jaar geleden verhuisd en ik reis nog steeds 1,5 uur met ov heen én 1,5 uur terug om door deze praktijk behandeld te kunnen worden, dat zegt al genoeg denk ik! :)
Ik kreeg een rekening, wat niet klopte! Toen ik daarop reageerde werd dat wel heel snel gecorrigeerd
Hoewel ik geen fan van de tandarts ben, word ik altijd rustig geholpen. Hierdoor durf ik ook steeds weer te gaan.
Er is bijna altijd wel ruimte voor spoedgevallen wel bij een andere tandarts dan je gewend bent natuurlijk.
Ik ga liever naar de kapper dan naar de tandarts, maar het is zeker geen straf om hierheen te gaan. Dat was vroeger wel anders.
Vriendelijk, op tijd en goed
Ben zeer tevreden met het resultaat. De
Je word netjes en vriendelijk grholpen
uitstekend
Goed covid preventief. Snel geholpen
Moesten meerdere kiezen getrokken worden, dit lukte helaas niet. In plaats het te blijven proberen, zei de tandarts eerlijk dat het niet ging en werd ik verwezen naar de kaakchirurg waar ik 12 mei mijn eerste ingreep heb. Ze vertelde ook dat er nog een stuk wortel was achter gebleven, vervelend maar wel eerlijk!
Duidelijke uitleg wat er ging gebeuren. Korte wachttijd. Vriendelijke mensen. De implantaat heb ik geen problemen mee gehad.
Behandeling altijd goed op tijd, afspraken maken verloop heel efficiënt, de reminder voor de afspraak is ook prettig.
Entree goed, afspraak prima op tijd
Zie boven.
Ik moest even wachten. Daarna super geholpen en goed advies gehad.
Maken van een afspraak ontvangst, verwerking van wijziging telefoonnummer is niet prettig of gewoonweg niet aanwezig. De tandarts is prettig anders was ik hier allang weg
Voorwaartsveld 5
4142DA Leerdam
Welkom bij Mondzorg Leerdam! Mondzorg Leerdam is gevestigd aan de Voorwaartsveld 5 te Leerdam en is een moderne tandheelkundige en tandprothetische praktijk met vijf tandheelkundige kamers. De praktijk biedt alle behandelingen onder één dak.