kinderen voelen zich op hun gemak, wij zijn weer goed geholpen!
Prettige behandeling maar vervelend dat de receptie al naar huis was toen er een vervolgafspraak gemaakt moest worden.
Ben al jaren onder behandeling bij tandarts Kirsten. Beval mij prima.
Op tijd, corona maatregelen
Prettig
Alles is suoer geregeld ook met corona netjes alles desinfecteren
Altijd prettig geholpen. Vriendelijk en altijd goed geholpen
Er was een stukje van mijn voortand. Ik kon gelijk terecht bij een van de tandartsen. Het werd deskundig gerepareerd. Toppie !
Bij mijn laatste halfjaarlijkse controle werd ik weer vriendelijk ontvangen en na wat coronamaatregelen (mond spoelen en handen desinfecteren) kon ik meteen door naar de behandelkamer. Bij de controle werd meteen wat tandsteen verwijderd. Zo kan ik weer ruim een halfjaar vooruit. Heel tevreden.
Altijd zorgvuldig
Personeel vriendelijk
Mijn tandarts heeft foto’s gemaakt en die concludeerde dat twee vullingen vervangen moesten worden maar dat kon zij niet doen wegens vakantie. Ik ben doorverwezen naar een collega en die gaf aan dat een vullingen helemaal niet hoeft te worden vervangen en deze helemaal goed was en de een kom ermee door dus de laatste vervangen en deze tandarts ging echt grof aan het werk waardoor ik nu kiespijn heb terwijl ik eerst helemaal geen klachten had en weer terug gebeld en foto’s gemaakt maar men ziet geen ontsteking maar geeft aan dat ik nu een wortelkanaal behandeling moet ondergaan en dat deze tussen de 400/500 euro gaat kosten . Door hun fout moet ik nu kosten maken
vriendelijk onthaald
Geheel naar wens behandeld
Mooi om te zien hoe efficient er gewerkt wordt, geen wachttijden en altijd een vriendelijke uitleg bij de behandeling, hele fijne praktijk. Je komt er bijna voor je plezier..:-)
Mooi op tijd de afspraken en alle tijd voor patiënt
UItstekende begeleiding en zorg
Vriendelijke baliemedewerkers die meedenken in de mogelijkheden. Ik kan altijd snel terecht bij het maken van een afspraak. Tandarts Floor Oost is erg vriendelijk en geeft duidelijk informatie. Zij (en haar assistenten!) is heel goed in de omgang met kinderen. Geeft ruimte voor hun angst en is heel duidelijk in de verwachtingen. Zij geeft op deze manier duidelijkheid, vertouwen en rust bij het ondergaan van behandelingen.
Eerst een herinneringsmail en check op klachten. Ontsmetting bij binnenkomst door een vriendelijke dame. In vlot tempo van mond hygiëniste naar de tandarts. Er wordt naar je geluisterd. Zeer tevreden.
Mijn ervaringen met de betreffende behandelaar zijn altijd erg goed geweest. Prettig en transparant.
Professioneel.
Ondanks corona alles goed geregeld.
Very good
De wortelkanaalbehandeling is een hele ingreep en duurde een uur. Ik ontving tevoren een offerte en wist welke ingreep het zou zijn. Onderwijl kwam een van de assistentes haar pasgeboren baby showen, dat was een vrolijke onderbreking. Ik houd van de gemoedelijke sfeer in de praktijk.
Voorwaartsveld 5
4142DA Leerdam
Welkom bij Mondzorg Leerdam! Mondzorg Leerdam is gevestigd aan de Voorwaartsveld 5 te Leerdam en is een moderne tandheelkundige en tandprothetische praktijk met vijf tandheelkundige kamers. De praktijk biedt alle behandelingen onder één dak.