Alle betrokken medewerkers zijn vriendelijk en ik heb geen problemen ervaren bij het maken van de afspraak, dag en tijdstip is naar wens gemaakt. De behandeling vond op tijd plaats, deskundig en ontspannen afgerond.
Vriendelijke balie medewerkers. Kundige tandarts die ook belangstelling heeft voor familieleden en vriendelijke assistente.
Stefan is een hele sympathieke tandarts en deskundig
Niks op aan te merken
Goede tandartsenpraktijk
MIjn vrouw en ik zijn al ca. 20 jaar patiënt bij dhr. van der Burg . Voor ons is hij een topper!!
Tandarts stelt je op je gemak. Legt alles goed stapsgewijs uit.
Klantgericht, snel en vriendelijk.
Ik ben zeer tevreden
Alleen vond vervelend slechts nederlands kon niet goed begrijpen
Goede praktijk
een kies moest worden uitgeboord. Daarvoor kreeg ik regelmatig injecties (5 keer) , die al even pijnlijk waren als de operatie zelf. Ze hadden geen enkel effect waardoor ik ongeveer 20 minuten heel veel pijn heb geleden. Daarna ging alles ontsteken tot aan mijn oor toe. Teruggegaan bleek dat de wond was gaan ontsteken. die werd netjes en heel voorzichtig door een andere tandarts schoongemaakt. nu ben ik bezig aan een antibiotica kuur voordat alles weer in orde is en ik het plaatje kan indoen.
Ik had om 8 uur een afspraak en moest wachten tot 8.15 voordat ik naar binnen werd geroepen. Als een eerder afspraak uit loop dan heb ik daar begrip voor maar ik was de eerste afspraak van die dag.. jammer dat het bij het aanmelden bij de balie niet gemeld werd. Verder was de behandeling goed en snel verlopen.
Nooit geweten dat ik een betaal achterstand had, niemand heb mij op de hoogte gebracht. Jammer vind ik dat.
Ik heb goede ervaringen met mondzorg Leerdam. Totaal geen klachten.
Was voor een korte behandeling, dit is goed en adequaat uitgevoerd.
Goed duidelijke utleg als er een probleem is.
Fijne tandarts goed geholpen
Gewisseld van tandarts en bij mondzorg terecht gekomen. Eindelijk een tandarts die luistert naar de wensen van de klant. Ook aan de telefoon en receptie vriendelijk geholpen.
Zeer goed gevoel bij behandeling
Op tijd geholpen. Nette behandeling door tandarts die alles duidelijk uitlegde. Klein minpunt is coronabeleid. Mondkapje werd onder de neus gedragen. Assistente was zichtbaar verkouden.
Prima behandeld, ook erg geduldig met mijn kinderen en heel duidelijk.
Voorwaartsveld 5
4142DA Leerdam
Welkom bij Mondzorg Leerdam! Mondzorg Leerdam is gevestigd aan de Voorwaartsveld 5 te Leerdam en is een moderne tandheelkundige en tandprothetische praktijk met vijf tandheelkundige kamers. De praktijk biedt alle behandelingen onder één dak.