xxxx
Voor de eerste keer tandarts Tim gehad Fijne tandarts Hoop dat hij een poosje blijft want de laatste jaren paar keer een andere en weer een andere gehad
Was kort en fijn
Het was vlot en fijn. Goed behandeld
Klaas is en blijft de enige tandarts die mij feilloos aanvoelt en bij wie ik me veilig en vertrouwd voel. Hulde!
De behandeling was vlot en nauwkeurig.
Van tevoren werd met mijn besproken de behandeling plan. De tandarts was heel voorzichtig aan het werken en ik voelde bijna geen pijn. Ik werd heel professioneel en met respect behandeld. Zeker een aanrader.
Als altijd alles naar tevredenheid verlopen
Op vakantie in Heukelum liet voortand kroon los. Half 12 gebeld en ik kon om 10 over 2 terecht. Kroon zit weer muurvast gezet door zeer Zachtaardige tandarts Mauel. Assistentes erg vriendelijk. Kosten verbazingwekkend laag. Kroon zit weer muurvast. En mij werd nog een fijne vakantie gewenst.
vriendelijk personeel
Ik zou graag ook de mogelijkheid hebben om 's-avonds behandeld te worden. Ik merk geen enkel voordeel van de zogenaamde "alle behandelingen in één praktijk". Mijn behandelaar is altijd te laat, ik maak een zo vroeg mogelijke afspraak en als ik zit te wachten en de behandeltijd zou moeten beginnen dan komt de behandelaar pas (te laat) binnen. Zo iemand moet er gewoon een kwartier voor tijd zijn en op tijd beginnen.
NA de mondhygienste had ik aansluitend om half twee een afspraak met de tandarts. Telkens kwamen er anderen binnen die om half twee, tien over half twee voorgingen. Ik had sterk het idee dat mijn afspraak niet eens bestond. Extra vervelend was dat ik slechts op controle was (5 min werk) terwijl anderen voorgingen met ingewikkelder behandelingen en discussies over hoe verder. Als er dan toch per ongeluk twee afspraken op hetzelfde tijdstip staan, doe dan de snelste eerst. Dat geeft het minste uit loop voor iedereen. In mijn geval moest de receptioniste gaan navragen bij de tandarts hoe het nou zat met mijn afspraak. Dit is overigens de eerste keer dat het 'mis' gaat. Over het algemeen is alles vrijwel perfect.
Mondverzorging
Voor een afspraak of en vraag, altijd aardig en correct.
Ik ben zeer tevreden, wordt goed behandeld.
ik was zo aan de beurt geen probleem .op de juiste tijd netjes
Maatregelingen omtrent carona zijn goed genomen,bij voelde me veilig genoeg om een behandeling te krijgen.
Prima wel jammer dat Tariek weg is
Je word altijd netjes behandeld
Vriendelijkheid in combinatie met deskundigheid is wat ik zag. Prima
Ook in Corona tijd zijn de voorzorgsmaatregelen uitmuntend.
Prettig ontvangen en uitleg gekregen over corona maatregelen. Mijn gebit is zorgvuldig gereinigd, daarna controle uitgevoerd.
Zeer fijne tandarts meedenken receptioniste En 100% Corona proef goed geregeld
de tandarts was zo goed en ervoer dat ik voor en na de behandeling geen pijn voelde
Prima, zoals al jaren.
Welkom bij Mondzorg Leerdam! Mondzorg Leerdam is gevestigd aan de Voorwaartsveld 5 te Leerdam en is een moderne tandheelkundige en tandprothetische praktijk met vijf tandheelkundige kamers. De praktijk biedt alle behandelingen onder één dak.