Ben vriendelijk ontvangen en goed geholpen.
Luisteren en acteren naar de klacht
6 jaar geleden hier een prothese aangeschaft, door financiële problemen nooit meer terug geweest bij de Kliniek, totdat ik van de week mijn prothese liet vallen en de voortand spontaan afbrak. Toch maar naar de Kliniek gebeld, ik kon direct komen en binnen 5 uur had ik mijn prothese weer terug met een "gerepareerde" voortand! Ondanks dat ik dus een X achter mijn naam heb staan, door de financiële achterstand, werd ik toch geholpen, en de tandarts gaat mij zelfs nog verder helpen omdat ik nog steeds met mijn 1e prothese loop van 6 jaar geleden! Die gerepareerde tand kon ik contant afrekenen. Bij deze Kliniek staat menselijkheid dus wel heel erg hoog in het vaandel, alle lof voor dit team!
Altijd vriendelijk, duidelijk en zorgvuldig. Contact is duidelijk zowel telefonisch als mail. extra compliment voor Lisanne die erg veel geduld heeft en vertrouwen geeft in de kwetsbaarheid van het proces.
Super er wordt echt rekening gehouden met personen die angst hebben voor de tandarts
tevreden
Wat een fijne tandarts ! Ze is super lief en werkt goed luisterd goed naar de klachten, loop al een jaar met vervelende kiespijn en heb me suf betaald aan verschillende tandartsen, maar deze dame is SUPER goed !
Service en alles is duidelijk top top top
De tandarts was heel vriendelijk
Goede en vriendelijke behandeling, geen wachttijden
Het personeel is zeer professioneel.
Alles beste
Zeer vlotte gebitscontrole nadat ik al geruime tijd niet meer bij de tandarts geweest was, niks op aan te merken. Ik kon direct later op dezelfde dag al terecht voor een gebitsreinigeing. Met het resultaat daarvan was ik zeer tevreden, dat was echt wel een behoorlijk verschil met hoe mijn tanden er daarvoor uitzagen!
Zij was goed aanspreekbaar en ze leerde mij onderhoud te plegen aan gebit en frames op een wijze die ik vóór die tijd nog nooit had gehoord. (Het brengt mij wel op de gedachte waaròm ik dat nog nooit had gehoord. Terwijl mijn start bij tandarts Jonker in 1979 begon en ik braaf iedere 6 maanden de kliniek heb bezocht en via 'Zadkine' met een truc (Fernald!) richting 'Smile' ben gelokt.
Ondanks dat het druk was ben ik snel geholpen en is er een mooie noodkroon geplaatst. De complimenten aan iedereen.
De behandeling is goed uitgevoerd be zeer te vreden.
Ik ben geweest voor het inbrengen van implantaten, dit is goed verlopen, geen klachten, maar natuurlijk ga ik voor het eindresultaat en hier ben ik in het verleden niet altijd tevreden over geweest. Ik hoop dat dit nu wel het gewenste resultaat gaat opleveren.
Ik was zenuwachtig en mijn zoontje was ook mee. Maar toen ik hoorde dat ik geen gaatjes had, was ik dolblij. Mijn zoontje werd gerustgesteld en hij kreeg een fluor behandeling. Maar de tandarts was zo rustig en legde alles uit en hij mocht mee beslissen over welke tandpasta er gebruikt zou worden. Voor het gebit reinigen. En achteraf natuurlijk een speeltje uit kiezen. De tandarts vroeg ook hoe het met ons ging en ze was echt geïnteresseerd.
Klantvriendelijk en altijd goed behandeld.
Kwam voor korte behandeling ivm bijstellen prothese. Ging vlot, vriendelijk en efficiënt.
Mijn moeder heeft Alzheimer en ze werd heel goed behandeld. Alles werd rustig en stapje voor stapje uitgelegd
Alles was goed geregeld
Mijn start was niet al te best. Maar lisanne heeft mij altijd proberen te helpen. Om met een big smile weer weg te lopen. Afgelopen maandag mijn definitieve gebit gehaald... en wauw tranen over mijn wangen hoe mooi het is geworden. Ze heeft er zoveel feeling voor.
Ik werd pijnloos en professioneel behandeld.
Ik ben erg angstig voor de tandarts en ben bij smile clinic onder narcose behandeld erg lief en rustig personeel benandeling is heel goed gegaan. Ben erg tevreden.
Niels Bohrplaats 15
3068 JK Rotterdam
Al 25 jaar actief op het gebied van tandheelkunde en tandtechniek. Wij zijn gespecialiseerd in implantologie, kunstgebitten en esthetische tandheelkunde. Alles onder één dak. Behandeling onder narcose is ook mogelijk.