Rustige benadering.tandarts dacht mee over mijn bedenkingen en heeft tot oplossing geleid
altijd correct, en dat geeft ons een prettig gevoel.
keurig en swchoon
Heel vriendelijk geholpen met veel geduld.
Ben erg tevreden over jullie. Afspraken lopen goed. Iedereen is vriendelijk. Je wordt plezierig te woord gestaan. Ook de feitelijke behandeling en doorverwijzing naar kaakchirurg loopt goed. Ben zelf betrokken geweest bij project gastvrije zorg in de ggz. Ik ben alert op hoe je als cliënt/patiënt te woord wordt gestaan. Hulde.
zeer goed en weten met angst om te gaan !!!!!
Duidelijke uitleg, hielden goed rekening met mijn Dochter van 2 die er ook bij was en keken ook snel even bij haar.
Persoonlijke benadering
De ervaring met de tandarts. Is dat als ze aan de gang gaat. Net een bouwvakker is. Hardhandig.
Mis persoonlijke aandacht door het tegelijk behandelen van patiënten.
professionele vriendelijke behandelaars
Aardige mensen,netjes,maar mijn prothese zit niet lekker
gedegen en moderne instantie die oog hebben voor de patiënt. Rustige benadering en helpen met eventuele trauma,s.
Vriendelijk personeel. Vragen worden naar tevredenheid beantwoord. Goede service.
ik zou de behandelingen zo weer doen.Ben zeer tevreden.Ik ben geen moment met tegenzin naar de clinic gegaan.Voelde me erg op mijn gemak en leuk personeel.Voor mij is voor herhaling vatbaar.Zou het zo weer doen.Beveel het zeker anderen aan.
Alles tot nu toe helemaal prima ondervonden met Heske en Petra voor me behandeling onder narcose en ook de na controles voor me bovengebit gaat allemaal prima . Het enigste echte minpunt vind ik dat de clinic niet telefonisch bereikbaar is maar alles via het callcenter gaat
Vanaf mijn jeugd al bang voor tandarts. Zeker nadat ik als 14 jarige bij een kaakchirurg ben geweest die bekend stond als de Beul van Rotterdam. Wel steeds naar tandarts geweest maar met een week voorde afspraak allerlei ongemakken ivm de zenuwen. Vanaf 1997 niet meer bij een tandarts geweest. eind 2017 toch maar naar mijn vorige tandarts. Die zei dat het vroeger....mond open en vullen was maar tegenwoordig parten en vullen. Nou...dat praten kwam van mijn kant maar antwoorden ho maar. Na een grondige inspectie van mijn gebit zou de renovatie mij plm € 5.000 gaan kosten. Naar een kaakchirurg in het IJsselland ziekenhuis gegaan met de vraag...haal alles er maar uit. Deze chirurg zei geen sprake van goed en sterk gebit er moeten een paar kiezen uit en voor de rest wat vullingen vervangen en dat is gebit weer in orde. Hij heeft enige weken later 3 kiezen getrokken. Hierna opzoek naar een ANGST Tandarts. Ik kwam uit bij de Smileclinic in Rotterdam Ommoord. Jadranka Popovic deed de intake. ! kies trekken een paar voortanden opnieuw opbouwen tandsteen verwijderen en een paar vullingen vervangen. De benadering van deze Clinic is dusdanig dat ik nu gerust kan zeggen dat 95% van mijn angst compleet is verdwenen. en dat komt puur door de benadering. Rust...uitleggen wat er gaat gebeuren...hoelang het ongeveer duurt kortom je word gerustgesteld en dat scheelt enorm. Als slot dan ook Hulde voor deze Tandarts praktijk
Ik ben hier terechtgekomen ivm mijn angst voor tandarts en wilde al mijn (overgebleven) tanden/kiezen laten trekken onder narcose. Tijdens het trekken onder narcose bleek dat de onderprothese niet voorzien was van de juiste tanden. Hierdoor heeft men in overleg met mijn dochter, die mij begeleidde, besloten om de tanden in mijn onderkaak niet te trekken. Dit zou op een later tijdstip alsnog gebeuren, wederom onder narcose, op kosten van de kliniek aangezien zij een fout hadden gemaakt. Hier heb ik nooit meer iets van gehoord, heb dit ook zelf niet meer ter sprake gebracht (angst doet een hoop met een mens). Vervolgens een aantal keren door verschillende behandelaars geholpen ivm aanpassing van de gehele bovenprothese en gedeeltelijke onderprothese. Uiteindelijk was dit geen succes aangezien beide protheses een gegeven ogenblik los zaten doordat deze allebei iedere keer aangepast werden. Maar toen een afspraak gemaakt met behandelaar Erik Smaal. Met hem afgesproken dat de nieuwe protheses door hem aangemeten zouden worden en alle vervolgafspraken via hem zouden lopen. Ontzettend blij, een geweldige behandelaar, luistert, legt uit en heeft een geweldige bovenprothese (de zichtbare als men lacht) gemaakt evenals de onderprothese. Het is bijna alsof ik mijn eigen tanden heb maar dan zonder pijn of problemen en met een heel natuurlijke uitstraling. Natuurlijk zijn er ook met de nieuwe prothese een aantal drukplekken geweest maar minimaal. Dus bij deze Erik Smaal, super super bedankt.
Ik was/ben heeeel angstig, maar daar hebben ze me heel goed in begeleid. Ze zijn allemaal erg vriendelijk!! SUPERR
Ben zeer tevreden over de gehele behandeling En zeker over de heer Erik Smaal.
in een woord geweldig de eerste tandartspraktijk waar ze naar je luisteren en waar je werkelijk op je gemak bent
Een extra compliment naar mijn tandarts Heske Knoest! Leuke vrouw die naast het werk ook een persoonlijk gesprekje met je voert. Zo hoort het! Bedankt Heske!
Ik heb angst voor de tandarts en een gebitsprothese met problemen. Ik was op zoek naar een tandkliniek die mij konden helpen zonder dat ik meteen zou afhaken wegens mijn angst. Bij het eerste telefoontje om een afpraak te maken was er al een en al begrip voor mijn angst. Dat geeft vertrouwen. Dat vertrouwen was niet misplaatst. Na gezien te zijn door de tandarts en de mond hygieniste ben ik bij Erik terrecht gekomen voor mijn bovenkaak prothese. na een aantal afpraken, veel uitleg en een prettige benadering heb ik nu een goed zittende prothese en kan ik weer goed eten en durf te lachen. En dat na een jaar vol ellende met de oude prothese. Ik ben "blij" dat ik bij de smileclinic in Ommord terrecht ben gekomen. Een prettige en rustige behandeling!
Aardige mensen, goede service.
Niels Bohrplaats 15
3068 JK Rotterdam
Al 25 jaar actief op het gebied van tandheelkunde en tandtechniek. Wij zijn gespecialiseerd in implantologie, kunstgebitten en esthetische tandheelkunde. Alles onder één dak. Behandeling onder narcose is ook mogelijk.