Kom hiet al jaren voor mijn gebitsonderhoud. Altijd fijn en snel behandeld
Super goed geholpen en begeleid
Ik had om 9:45 een afspraak en werd pas om 10 uur geholpen. Op zich geen probleem maar ik had ook andere afspraken. De behandeling duurde langer dus kon dat niet doorgaan zodat ik een andere afspraak moest maken. Terwijl als ik om 9:45 was geholpen het wel had gekund
Zoals altijd houd men rekening met mijn angst voorde tandarts. Er was even bij mij een hapering, maar daar geeft met niet om. Ze zijn erg goed met angstige patiënten. Kan het iedereen aanraden
Ik ben erg bang voor de tandarts maar mevrouw nam de tijd vond het niet prettig maar ze stelde mij op mijn gemak
De afspraak ging vlotjes. Goede informatie werd gegeven over hoe ze je gebit gaan controleren. Vriendelijk personeel waarmee je goed kan communiceren.
Prettig
Fijne artsen die je een goed gevoel geven zalf als je net als ik “bang” bent voor de tandarts
snel en keurig de nodige behandeling uitgevoerd
Goed vriendelijk en vakkundig geholpen
Ze zijn heel vriendelijk. Luisteren echt naar je en nemen je serieus. Als het even niet gaat stoppen ze gelijk en praten ze rustig met je totdat je weer rustig bent. Ze leggen alles goed uit wat ze gaan doen, ook als ze bezig zijn. Ze doen niets wat jij niet wil.
Goed geholpen door lieve en vriendelijke tandarts
Mijn ervaring is al een aantal jaren bij Smile Clinic op het Binnenhof zeer goed. Het is er netjes, schoon, zeer vriendelijk je voelt als cliënt ook dat het onder de collega's een goede sfeer is. En bij een behandeling word er goede en duidelijke uitleg gegeven. Helemaal top dank jullie wel
Snel betrouwbaar, deskundig en klantvriendelijk zo als altijd
In eerste instantie goed geholpen totdat de zaak gehackt was. Ik moest 4 weken met een los ondergebitje lopen, waardoor ik op het laatst wel blaren kreeg.
Ik ben zelf bang voor de tandarts maar sinds ik daar kom is die angst verdwenen.
Vriendelijk personeel, antwoorden op je vragen.
kundig, tijd, aandacht, vriendelijkheid zeer tevreden over Smile Ommoord
Mijn mondprothese was gebroken en ik kon de volgende dag in Ommoord terecht. Ik ben vriendelijk en vakkundig geholpen. Ook kreeg ik vakkundig advies. Zeer tevreden.
Je wordt goed behandelt Ze leveren goed werk De Clinic is schoon Je wordt vriendelijk ontvangen (Balie) Ik ben zeer te content
Als goed
Perfect geholpen en binnen 10 minuten weer buiten zonder pijn....
Na helaas een breuk van een vulling heb ik een afspraak kunnen maken voor de volgende dag om geholpen te kunnen worden. Prima ontvangst en daarna vakkundig geholpen door de tandarts. Helaas weet ik haar naam niet meer.
Ben zeer goed geholpen en rustig. Ben altijd bang geweest. Maar gaat rustig en word goed uitgelegd.
Fijne praktijk altijd vriendelijk
Niels Bohrplaats 15
3068 JK Rotterdam
Al 25 jaar actief op het gebied van tandheelkunde en tandtechniek. Wij zijn gespecialiseerd in implantologie, kunstgebitten en esthetische tandheelkunde. Alles onder één dak. Behandeling onder narcose is ook mogelijk.