Heel goed

Werd heel vriendelijk geholpen!

• de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn N.v.t.
  • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.) N.v.t.
  • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
  • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
  • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
  • Bent u bij uw laatste bezoek binnen 15 minuten na de afgesproken tijd behandeld? ja
  • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) tandarts
  • Had u na de behandeling complicaties, of meer pijn dan waarop u (eventueel) door de zorgverlener was voorbereid? N.v.t.
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? N.v.t.

Goede begeleiding, goede behandeling en goede nazorg.

Men neemt de tijd om je goed te informeren, je op je gemak te stellen en tijdens de behandeling goed in de gaten te houden dat het goed met je gaat. Vanaf dag één een goed gevoel en vertrouwen.

• de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden N.v.t.
  • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling N.v.t.
  • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
  • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Nee
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) dit was mij niet duidelijk
  • Had u na de behandeling complicaties, of meer pijn dan waarop u (eventueel) door de zorgverlener was voorbereid? Nee

Zie boven

• de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
  • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en) N.v.t.

Super goed

De service is perfect en maakt een super mooi gebit dus erg tevreden

• het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) ik weet het niet meer

Ben ontzettend gerust gesteld

Ik heb gelijk aangegeven dat ik bang ben voor de tandarts, hierdoor werd ik ontzettend vriendelijk en lief behandeld, hierdoor durf ik morgen terug te komen voor gebitsreiniging

• Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? N.v.t.

Top , ben heel blij en goed geholpen

De tandarts en assistent hebben mij heel erg gerustgesteld. Zeer goede service en erg tevreden!!!!!!!!!

Super fijne praktijk

Super fijne praktijk Hele aardige mensen Lief begripvol enz

Ken beter

Na de aanmelding begin december moest ik wachten op tandarts vanwege corana. Toen had ik begin januari een afspraak. Die werd layer 2 weken verschoven omdat de verbouwing niet klaar was. Toen ik eindelijk oo 19 januari aan de beurt was werd ik 's ochtends vroeg gebeld dat ik eerst nog ff snel toestemming moest vragen aan mijn bewindvoerder. Terwijl ik dag al bij de aanmelding had gemeld. Beetje slordig. De intake zelf ging goed die dag. Toen ik de volgende maandag een kaakonstekking had en om een antibioticakuur vroeg werd gezegd dat eerst mijn bewindvoerder om toestemming moest gaan vragen. Misschien moet je die balie-truus ff uitleggen dat ik hiervoor een een zorgverzekering geb en dat mijn bewindvoerder hier totaal niks mee te maken heeft en hier ook geen zeggenschap in heeft. Dat zijn prive omstandigheden. Toen ik paar dagen later belde of hun de begroting naar mijn bewindvoerder konden mailen of opsturen omdat ik hier NERGENS een envelop ken kopen waar die stapel A4 tjes in ken kreeg ik totaal geen medewerking. Ik moest het maar zelf oplossen en werd totaal niet geluisterd en het enige wat truus kon zeggen was " dit zijn onze regels" Ze ken beter bij de Bas achter de kassa gaan zitten ipv achter een balie. Toen heb Capelle maar gebeld en uitgelegd en wat denk je hun gingen het wel gelijk opsturen zonder moeilijk te doen. En ze hebben het ook zelfs nog naar mij via de mail gestuurd. Toppie filiaal Capelle. In Ommoord zou ik een andere achter de balie zetten met haar wil ik nooit meer contact hebben. Zo iemand gaat jullie klanten kosten.

Vakkundig team.

De tandarts dame heeft mij zeer goed geholpen, rekening houdend met mijn tandarts angst.

• Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? Ja

Buitengewoon vriendelijk en zeer deskundig

Van ontvangst tot vertrek, van receptie tot in de behandelruimte, ieder is even vriendelijk en behulpzaam. En dat in combinatie met een enorme deskundigheid. Die deskundigheid staat niet in de weg dat je als patiënt op een rustige en begrijpelijke wijze uitleg krijgt over de behandeling. Ik heb dit elders niet eerder zo ervaren. Er is slechts één nadeel, ik kan slechts 5 sterren geven, want meer zijn er niet.

• de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
  • de termijn voor het maken van een afspraak N.v.t.
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? Ja

Deskundig, en uitermate vriendelijk geholpen

Deskundig, en uitermate vriendelijk geholpen.

Goed, aardige tandarts.

Goed, aardige tandarts.

• het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
  • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? N.v.t.
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) N.v.t.
  • Had u na de behandeling complicaties, of meer pijn dan waarop u (eventueel) door de zorgverlener was voorbereid? Ja
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? Ja

Gezellige groep dames met verstand van zaken.

Gezellige groep dames met verstand van zaken. Mijn tandarts, Daisy, is een jonge vrouw uit oost europa die uitstekend nederlands spreekt. Zij stelt haar patiënten op hun gemak door gewoon haarzelf te zijn, open, ik heb het als heel positief ervaren.

• Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? Ja

Heel goed en vriendelijk geholpen bij mijn controlebezoek.

Kwam binnen een heel snel kwam de tandarts. Na controle gebit nog schoongemaakt en geepolijst

• de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
  • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen N.v.t.
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? Ja

Goede behandeling en zeer vriendelijk

Zowel bij de kennismaking als later bij halfjaarlijkse controle ben ik vlot en goed geholpen. Kortom : deze afdeling in Ommoord is voor 100% aan te bevelen.

• Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? Ja

Vriendelijke en goede behandeling.

De behandelingen worden zorgvuldig en rustig gedaan. Ook de afspraken worden zorgvukdig gepland en indien nodig netjes verplaatst. Afspraken worden gemaild ter controle. Ik heb al wat mensen doorverwezen.

• de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
  • Bent u bij uw laatste bezoek binnen 15 minuten na de afgesproken tijd behandeld? nee, maar uitloop werd gemeld

Ik ben dit tevreden

Ze staan je altijd te woord. Al kom je twintig keer terug zijn altijd vriendelijk. Nemen de tijd voor je.

Goede service verlening.

• de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) mondhygiënist

Goed, maar kan beter

Erg tevreden over de dienstverlener, maar niet over het resultaat. Techniek komt nog uit de middeleeuwen. Dit moet echt veel beter kunnen. Denk aan scannen i.p.v. passen-aanpassen-passen-aanpassen-etc. Medewerker kan niet door kunstgebit heen kijken, maar dat is eigenlijk wel nodig. Waarom wordt er nog geen 3D printtechniek gebruikt? En zo kan ik nog wel doorgaan. Huidige resultaat is in ieder geval zeer matig en laat veel te wensen over.

• de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden

Vriendelijk deskundig en hygiënisch behandeld.

Is perfect

Afspraken mails zeer stipt

geweldig!

Snel geholen,lief personeel.

• de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden

Ik was heel erg bang ! Ze heb mij zo op mijn gemak gesteld, Dat ik rustig werd en nu minder bang ben om naar de tandarts te gaan !!

Vriendelijke behandeling

Correcte en vriendelijke behandeling

• de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden N.v.t.

Ik ben uitstekend geholpen door professionele mensen die op mij zeer empathisch over komen.

Niels Bohrplaats 15

3068 JK Rotterdam

Over Smile Clinic Ommoord

Al 25 jaar actief op het gebied van tandheelkunde en tandtechniek. Wij zijn gespecialiseerd in implantologie, kunstgebitten en esthetische tandheelkunde. Alles onder één dak. Behandeling onder narcose is ook mogelijk.

Over Colosseum Dental Benelux