Ik loop al zo 8 jaar bij smile, altijd goed geholpen. 1 slechte ervaring met medewerker die intussen weg is maar prima opgepakt door mn vaste smoelsmit.
Mondhygiënist en daarna controle door de tandarts in een afspraak is naar mijn mening zeer efficiënt.
Duidelijke uitleg wat er zou gaan gebeuren.
Om 13.00 uur verwacht in Capelle. Om 13.45 kon ik mijn bovengebit als nieuw weer direct gebruiken. Grandioos.
Prettige praktijk netjes en goed geholpen
Met mijn vader bij de Smile Clinique geweest voor een nieuwe gebitsprothese. De Tandprothetisch Behandelaar van mijn vader is daar Erik Smaal. Erik Smaal is enorm vriendelijk en geduldig en neemt altijd uitgebreid de tijd om alles rustig uit te leggen. Altijd goed gehumeurd en voor mijn vader een prettige ervaring! En een prachtige prothese mee naar huis! Aanrader dus!!!
Vriendelijke tandarts.
Goede service.
Kreeg goede info tijdens mijn afspraken, ben altijd netjes geholpen, en nog steeds. Vind het alleen jammer dat de tand arts kosten niet in de verzekeringen worden opgenomen . Want het blijft voor de meeste mensen niet te betalen .
Ik wordt al 10jaar perfect geholpen smorgens gebeld kan smiddags al terecht al diverse keren gebeurd!! Prima reparaties uitgevoerd, prima tandtechniek heb 10 jaar een prima clic gebit gehad echt een aanrader ,het is nu weer tijd voor een nieuwe en daar gaan we in april aan beginnen!
Mijn dochter met bijna panische angst voor de tandarts heeft zowaar een gebitsreiniging ondergaan zonder problemen. Dit voornamelijk door de geduldige aanpak van de mondhygieniste.
Er werd niet naar mij geluisterd!
Goede zorg je wordt netjes behandeld
Vriendelijke behandeling Keurig schone omgeving
vriendelijk personeel,
Duidelijke uitleg over wat er gedaan kan worden met je gebit. Wat het evt gaat kosten en een goede sevices bij eerste keer binnenkomst.
Definitief blijf ik heen gaan want de service is heel goed,je voelt je thuis direct/in een keer
Kort maar krachtig
Behandeling van begin tot het einde was perfect en gezellig. naam behandelaar:mevr.LISANNE.
Vlot en goed geholpen
De pijnlijke plekken die ik had bij het dragen van mijn gebit zijn door de behandelende specialist helemaal verholpen. Ik heb 's-morgens mijn gebit gebracht en in de middag kon ik het weer ophalen. Absoluut pijnvrij!!!
Vriendelijke en vakkundige behandeling
Ik werd goed en rustig ontvangen, zeer vriendelijk en kundig. Voel me erg op mijn gemak.
goed luisteren en goed uitleggen.
Niels Bohrplaats 15
3068 JK Rotterdam
Al 25 jaar actief op het gebied van tandheelkunde en tandtechniek. Wij zijn gespecialiseerd in implantologie, kunstgebitten en esthetische tandheelkunde. Alles onder één dak. Behandeling onder narcose is ook mogelijk.