Zelfs een afspraak in de vroege ochtend loopt doorgaans minstens een kwartier uit voordat je aan de beurt bent.
M me
Heb met Smile Clinic uitstekende ervaringen en zeer tevreden over de service en kundigheid die geleverd wordt.
Vriendelijk personeel en een zeer kundige tandarts
Uistekend
Super goed geholpen door Erik. Echt iemand waar je vertrouwen in hebt. Altijd tijd voor je. Dat kan ik niet altijd over de andere locatie zeggen.
Altijd professioneel en zeer aardig personeel.
ben netjes en beleefd te woord gestaan en geholpen
Telefonische bereikbaarheid zeer slecht. Geen antwoord op mijn mail. Geen informatie meegekregen na de behandeling. Ik heb er bij de 1e controle naar moeten vragen.
Heb snel een afspraak kunnen maken en ben prima geholpen.
Van tevoren kreeg ik goed uitleg en er werd rekening gehouden met mijn angst voor de verdoving. Ben deskundig behandelt en het contact tijdens de behandelt gaf mij een veilig gevoel. Al met al ben ik zeer tevreden.
Communicatie intern kan beter
Niels Bohrplaats 15
3068 JK Rotterdam
Al 25 jaar actief op het gebied van tandheelkunde en tandtechniek. Wij zijn gespecialiseerd in implantologie, kunstgebitten en esthetische tandheelkunde. Alles onder één dak. Behandeling onder narcose is ook mogelijk.