Altijd een eerlijk oordeel, als er iets is, snel een plekje...
Nemen de tijd voor je. Lopen netjes oo schema.
goede omgang met patiënt. duidelijke afspraken. Afspraakbureau werkt uitstekend
Veel deskundigheid en veel vriendelijkheid
vriendelijk personeel, al moet ik een afspraak 3x verzetten, geen enkel probleem. ze proberen altijd rekening te houden met mijn werkagenda waar mogelijk
Klantvriendelijk en goede service.
Heel goed, rustig deskundig personeel
Goed verzorgd, netjes en hygiënisch
Erg kundig vriendelijk en netjes op tijd 👍
Rustige en goede behandeling. Duidelijke uitleg. Fijn dat er tijd voor je genomen wordt.
aanvraag i CZ zode dat ik op de hoogte ben
Snel, flexibel, fijne persoonlijkheden
Nadat ik afspraak had om 2 uur middags en ik gebeld werd of ik morgens om 8.10 uur wilde komen baalde ik dat ik middags weer terug moest voor mondhyganiste . Heb afspraak ook afgezegd want 2 x op een dag naar hank zag ik niet te zitten
Duidelijk, vriendelijk en op tijd. Prima.
altijd goed behandeld
Ik, als aanzienlijke angsthaas qua tandarts, kan ronduit zeggen dat sinds we client zijn bij Mondzorg Hank, dat mijn weerstand om naar de tandarts te gaan, enorm is afgenomen. De begeleiding is echt geweldig. Zowel tandarts, als assistentes en de mondhygieniste.
Vanaf 1e moment zeer prettige en proffesionele moderne tandarts. De persoonlijke benadering en goed overleg met mij als patient is voor mij leidend. Zeer goed!
vriendelijk en geduldig personeel
Fijne, rustige praktijk. Tandarts en assistentes vriendelijk.
3 jaar ervaring en tot nu toe heel positief!
Warmondplein 3 a
4273EC Hank
Voor een gezond én mooi gebit! Bij Mondzorg Hank zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!