goede tijdafspraken, hulp en conclusies
vriendelijk schoon goede en duidelijke uitleg
correcte afspraken ne behandelingen
flexibel, correct en vriendelijk
Goede snelle service.
Vriendelijk, deskundig en in geval van nood snel een afspraak
Altijd een prima ontvangst en zorgvuldige behandeling.
Super lieve en professionele mensen zowel de tandarts maar vooral Janie de mond hygieniste.
Bijna altijd gelijk aan de beurt bij een bezoek. Bij pijnklachten kun je snel terecht. Houden rekening met mij als angstige patiënt.
Zeer deskundig personeel en stellen je erg op je gemak.
Mooie praktijk met vakkundige & vriendelijke medewerkers
Iedereen doet zijn best om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.
Tandarts behandelingen is nou niet mijn favoriete bezigheid, maar er wordt bij tandartsenpraktijk Hank alles aan gedaan om het je zo comfortabel mogelijk te maken.
Vriendelijk, professioneel en accuraat.
prettige sfeer
Altijd op tijd geholpen. Vriendelijk personeel . Mooi gebouw schoon opgeruimd
Nadat er bij mij een kies is getrokken, is mijn tandvlees gaan afsterven. In het weekend een andere tandarts geraadpleegd die deze constatering deed. Met behulp van antibiotica, probiotica en waterstofperoxide hoop ik van de klachten af te komen. Het spreekt voor zich dat ik veel pijn heb geleden.
Gewoon een fijne tandartsen praktijk,altijd naar tevredenheid geholpen
Warmondplein 3 a
4273EC Hank
Voor een gezond én mooi gebit! Bij Mondzorg Hank zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!