altijd zeer correct
Ik wordt altijd goed geholpen en krijg goede tips
snel een afspraak. goede uitleg. snelle pijnloze behandeling
Afspraak altijd op tijd. Soms zelf eerder aan de beurt. Tandartsen leggen goed uit wat ze gaan doen!
Optijd,netjes,vriendelijk en proffesioneel
Goed contact, goede voorlichting, ook qua tarieven, vriendelijke mensen en een goede behandeling.
Vriendelijk personeel, ook aan de telefoon, en denkt mee omdat ik alleen zo laat mogelijk kan. Duidelijk uitleg vooraf. En ze maken het voor kinderen leuk om naar de tandarts te gaan
Prima zorg en uitleg over de behandeling.
Qua openingstijden richting de avond zou nog eens wenselik zijn als je fulltime werkt
Gewoon goed
Heel goed
Goede afspraken en op tijd en goede behandelingen
Samen met mijn kinderen Tom & Bo kom ik al jaren graag op controle bij tandarts Romero Adsuara. De wijze waarop hij ons benadert (grappig maar ook professioneel) maakt dit bezoek keer op keer succesvol. Tanden poetsen is hier nooit een probleem geweest maar ik weet zeker dat deze tandartsbezoeken extra meewerken (en natuurlijk de beloning in de vorm van een speelgoedje 😉). Verder vind ik de rest van het team ook zeer prettig. Afspraken worden goed gepland en enkele dagen van tevoren ontvang je een herinnering voor je afspraak. We hebben ook nog nooit lang moeten wachten in de wachtkamer. Kortom: wij zijn zeer tevreden!
Word altijd correct behandeld
Alles OK, maar iemand anders moet zijn eigen inschatting maken
Goed en op tijd geholpen. Professionele aanpak.
Tevreden over algehele mondzorg.
dit is 'n goed cijfer. de meeste zijn al bij jullie.
ze Behandelen mij altijd goed en ze zijn altijd vriendelijk
Warmondplein 3 a
4273EC Hank
Voor een gezond én mooi gebit! Bij Mondzorg Hank zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!