Je wordt altijd zo goed als mogelijk geholpen! Ben zeer tevreden!
Pijnloos
Goed zonder pijn mijn tand er uit die over celkaar groeide
Deze maandelijkse controle verloopt altijd zeer vriendelijk, deskundig en zorgzaam. Ook zijn Frank van der Sande en Anne Marie altijd geïnteresseerd naar de ontwikkelingen rond mijn moeder.
Fijne medewerkers met aandacht voor de mens.
De tandarts en assistente weten heel goed hoe ze met kinderen om moeten gaan. Het is altijd een plezier om met de kinderen op halfjaarlijkse controle te gaan.
Vriendelijk. Hygiëne. Mogelijkheid om snel aftespreken
goede behandeling.
wordt altijd netjes en correct behandeld
bij eventuele langere wachttijd voor de opvolgende afspraak wordt een keuze aangedragen voor een andere afspraak.
Zeer prettig en kundige behandeling
kies getrokken en weinig last gehad, tandarts verteld wat er gaat gebeuren en gaat voorzichtig aan het werk
snel, vriendelijk en goed geholpen
Ik word altijd op een goed en zeer prettige manier geholpen. Ze zijn ook altijd geïnteresseerd hoe het met je gaat en er is altijd wel ruimte voor een gezellig gesprekje.
Fijne tandarts en praktijk, goed en leuk op elkaar ingewerkt team. Ook de omgang met kinderen is heel positief! Je voelt er dat er met plezier wordt gewerkt
Keurig behandeld en voorgelicht over de verdere behandeling
Prettig
Ik ben heel bang voor de tandarts, maar door Mondzorg Hank word mijn angst steeds minder.
Goede en vriendelijke benadering.
Tijd voor de klant
Fijne deskundige medewerkers.
Gewoon goed zoals ik gewend ben al jaren aan een stuk
Mondzorg Hank, waar we al jaren komen is een fijne tandartspraktijk. Je hoef nooit lang te wachten in de wachtkamer. De tandarts is vriendelijk en vak bekwaam. De assistente helpt goed mee en is een fijne hulp voor de tandarts. Ze stellen je op je gemak en luisteren goed wanneer je ergens tegenop ziet .
Goed ontvangt. En goed geholpen. Fijne tandarts en assistente. Je wordt er netjes en goed behandeld. Complimenten voor de mooie aanpassingen in de behandel kamer.
Warmondplein 3 a
4273EC Hank
Voor een gezond én mooi gebit! Bij Mondzorg Hank zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!