Vriendelijk, profecioneel en correct.
attent professioneel
Hele lieve tandarts heb ik
De behandeling is goed, benadering is netjes, de mensen zijn erg behulpzaam
Goede mondzorg, fijne tandarts en assistenten , vriendelijk
Hoewel ik op kamers woon ga ik nog steeds naar Mondzorg Hank. Altijd goede service en prettige mensen.
Afspraak op tijd, vriendelijk personeel. Niet duidelijk of je je nu wel of niet moet melden bij de telefonist(e). Deze persoon zit naar mijn mening te veel weggestopt. Zo lijkt het erop dat hij/zij eigenlijk niet gezien wil worden.
Als patiënt wordt je zeer goed behandeld en als er iets moet gebeuren wordt dit in overleg gedaan. Zeer klantvriendelijk.
Ik ben een zeeeer bange patient ,maar ze stellen me telkens weer zeer op mijn gemak.Dat waardeer ik heel erg.
Nette praktijk en goede behandelingen. Denkt mee met patiënt
Afspraken lopen gemiddeld goed op tijd en de behandelingen zijn vriendelijk en vakkundig, alleen kan ik me niet van de indruk onttrekken dat de behandelprijzen met een dikke vilstift worden begroot.
Altijd vriendelijk, kundig en ontzettend fijn dat kleine gaatjes of wat dan ook meteen gedaan kunnen worden!
erg vriendelijk en snel aan de beurt
Erg vriendelijk personeel. Daarnaast ook altijd een goede service bij het plannen van afspraken.
Fijne praktijk en medewerkers
het is niet mijn meest favoriete plaats om naar toe te gaan maar de manier van werken en benaderen van patiënten ervaar ik als zeer prettig.
Super goed geholpen door de tandarts!
Voor zover ik kan beoordelen een deskundig team.
Warmondplein 3 a
4273EC Hank
Voor een gezond én mooi gebit! Bij Mondzorg Hank zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!