Ik heb een ontzettend prettige ervaring met deze praktijk. Hele vriendelijke tandartsen en assistenten. Flexibel, geduldig en deskundig. Ook fijn dat er orthodontie in de praktijk zelf plaats vind.
Super goef
Ik heb slechte ervaringen met andere tandartsen gehad en ben toen 10 jaar nietmeer geweest , bij deze tandarts kom ik graag en kom al fluitend binnen , ik heb een hele fijne mondhygienist en mijn tandarts, meneer Romero daar ben ik zo blij mee , ik zou niet weten wat ik moest doen als die er ooit mee stopt Dus ik hoop dat hij nog lang zijn kunsten blijft vertonen in hank
klant vriendelijk , snel geholpen
alle jaren dat ik bij jullie kom heb ik ervaren als zeer goed ik heb nooit een klacht gehad over de behandelaars of behandeling!!! met dank voor jullie team hartelijke groet
vriendelijke mensen altijd een lekker gevoel als tanden weer vrij zijn van tandsteen en alles verder in orde is
Is een prima tandartsenpraktijk
Ik kom er al als kleins af aan. Vele, vele behandelingen moeten ondergaan. Er heerst een prettige rustige sfeer. Zeer vriendelijk personeel. Ook complimenten voor de telefoniste. Zij is altijd even vriendelijk en correct en behulpzaam.
Gaf aan dat ik rechtsboven 2 weken last had van een vieze smaak. Werd simpel weg afgedaan met dat kan aan het tandvlees liggen. Heb zelf onderzoek gedaan en dit kan aan veel meer dingen liggen....
Goede sfeer, vakkundig personeel en altijd op schema 👍😁
jammer dat de prijs van beugels hoger uitvalt als bij andere, anders hadden we zeker voor mondzorg Hank gekozen
Van receptioniste, assistentes, mondhygiënist en tandartsen, een zeer goede zorg. Eerlijk, duidelijk en betrokken bij de patiënt. Adviseer ook al jaren, als je echt goede zorg nodig hebt, dit een heel goede praktijk is.
Vriendelijk en goed personeel
Ben tevreden.
Kundig, vriendelijk
Zijn zeer vriendelijk en kijken altijd naar een oplossing die ook voor jou het beste uitkomt, ook aan de telefoon, als je voor de zoveelste keer belt om afspraak te verzetten.
Aangezien ik erg bang ben voor de tandarts, eindelijk de stap genomen om afspraak te maken. Prima opgevangen en er wordt veel rekening met mijn angsten gehouden.
Prettige praktijk.. spreekuren lopen nauwelijks uit.
Zeer kundige en klantvriendelijke behandeling
Warmondplein 3 a
4273EC Hank
Voor een gezond én mooi gebit! Bij Mondzorg Hank zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!