Voor zowel tandarts als mondhygiëniste is bovenstaande van toepassing.
Ik kom er al jaren en zelfs toen ik verhuisde naar Den Bosch besloot ik er gewoon klant te blijven vanwege het vertrouwen wat er is!
Zie eerder antwoord
Tot mijn verbazing kreeg ik te horen dat ik allerlei medicijnen gebruik die ik nooit gebruikt heb. Hoe kan dit zijn ontstaan. Ook in het verleden heb ik nooit geen medicijnen gebruikt.
Voel me goed op mijn gemak.Ben goed geadviseerd voor een nieuw boven gebit!
1e keer bij jullie op controle. Moeilijk om nu al een goed oordeel te geven
Is zeer begaan met de klant. Je voelt je op je gemak. Vertelt steeds wat er gaat gebeuren.
Fijne, mooie, schone praktijk met heel lief personeel!
Als behandeling uitloopt wordt dit netjes gemeld , anders is de tijd van je afspraak ook je behandeling . Het personeel is altijd vriendelijk en kundig , een aanrader dus
Wordt altijd vriendelijk geholpen , naar mijn idee is ook de hygiene goed en wordt er efficient gewerkt .
Korrekte klantgerichte oplossingen
Altijd goed snel en vriendelijk
Deze behandeling vind ik nooit fijn. Maar de mond zorg werd heel correct gedaan. Er wordt gelijk verdoving gegeven als de pijn te erg wordt. Ze is ook heel zacht en zorgzaam.
Fijne ervaring ook de tandarts assistente is aardig en zeer bekwaam.
Snelle controle en tandsteen pijnloos verwijdert
Zowel door tandarts als Jaanie prima behandeld
altijd alles op orde
Heel erg tevreden. Vriendelijke mensen, altijd goede uitleg wat er gaat gebeuren. Ook tussendoor wordt er duidelijk gecommuniceerd en gevraagd hoe het gaat. Er wordt rustig gewerkt en de volle honderd procent aandacht gegeven. En er wordt gekeken welke specialist het beste bij mij als persoon en mijn gebit hoort .
Al heel wat jaren ben ik cliënt bij mondzorg Hank, en op alle onderdelen ben ik uiterst tevreden, klantvriendelijk, altijd zorgvuldig en vakbekwaam behandeld, prettig in de omgang zowel de receptioniste, de assistente’s als de tandartsen. Ik hoop nog lang gebruik te kunnen maken van de goede diensten van mondzorg Hank!.
word altijd zeer vriendelijk te woord gestaan en deskundig geholpen
Zoals gewoonlijk, netjes en correct.
---
Personelijke aandacht
We kunnen altijd een afspraak maken
Warmondplein 3 a
4273EC Hank
Voor een gezond én mooi gebit! Bij Mondzorg Hank zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!