Super tandarts, geeft gedegen advies en is er echt voor het behoud van je gebit!
Zeer vriendelijk personeel en alles gaat op tijd
vriendelijk en behulpzaam en kundig
Kundig .rustig en erg vriendelijk.
Keurige praktijk
Super, voor mij maar ook naar de kinderen toe.
Jarenlang (uit angst) niet bij een tandarts geweest en nu alweer een aantal jaren bij Mondzorg Hank. Fijne mensen die je gerust stellen, niets opdringen en goed advies geven. Goede behandeling en voor mij als vrachtwagenchauffeur makkelijk en flexibel met afspraken plannen. Een vertrouwd adres.
zeer vriendelijk en begripvol bij mijn angst.
Ruin 30 jaar goede kwaliteit
Juiste behandeling en aardige mensen die iemand op zijn gemak stellen
Ik ben te vrede over mijn behandelingen.
Goede tandartsen, gaan geduldig met patiënten om. Altijd netjes op tijd aan de beurt.
Service en resultaten van behandeling zijn goed. Bij problemen kan men redelijk snel terecht.
Super praktijk, aardige werknemers en tandartsen
Goede en vriendelijke zorg
Hele goede praktijk, al vind ik wel dat er veel verschil zit tussen kwaliteiten bij de tandartsen.
Wordt altijd goed en op tijd geholpen. Zou t wel fijn vinden als je voor 1 gaatje gelijk geholpen kan worden
Qua zorg denk ik dat MH een goede kwaliteit levert, echter wat mij opvalt is dat steeds meer een geldgenerator aan het worden is. Het gebodene en wat er voor wordt gerekend komt m.i. steeds verder uit elkaar te liggen. Dat iets geld kost is logisch, maar als ik dit vergelijk met wat ik er voorheen voor betaalde en nu zit er soms een verschil in van factor 2. Dat alles duurder wordt is ook normaal, maar niet in een paar jaar tijd. Derhalve zou ik anderen waarschuwen voor deze kant van MH.
Heel vriendelijk ontvangen , en een eerlijk advies .
Warmondplein 3 a
4273EC Hank
Voor een gezond én mooi gebit! Bij Mondzorg Hank zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!