Goede ervaring zijn aardig rustig en vertellen wat er is of wat ze gaan doen. Wil geen andere tandarts
Snel en duidelijk
Na lang niet bij de tandarts te zijn geweest hier eerst rustig benaderd wat mij het gevoel gaf dat ik de regie in eigen handen had en niet overgeleverd was aan
Beveel niets aan, eenieder dient zelf een keuze te maken.
Prima, deskundig en snel geholpen.
Altijd vriendelijk en goed geholpen
Ik kon meteen terecht met een probleem. Door de zachte hand van dr. Romero viel het 100 % mee
Geen wachttijd, goed geholpen.
Altijd vriendelijk Goede behandelingen
Vakkundig en vriendelijk personeel
ik word altijd correct en precies volgens afspraak geholpen heb ook de indruk dat het vakkundig gebeurd
Goede mondzorg, enige nadeel is dat het altijd zo uitloopt en je dus soms meer dan een kwartier moet wachten als je een afspraak hebt
Het persoonlijke vooral bij tandarts Montero
Deskundig,prettig en met zorg geholpen.
Heel goed
Efficient & deskundig
Ik ben Super Vriendelijk en Lief Behandeld💋😍 Ga vooral zo door 👍😇😘
Ik was positief verast dat ik aan het einde van de dag nog werd gebeld, met de vraag hoe het met me ging, door de tandarts die me behandeld heeft! Compliment!
Warmondplein 3 a
4273EC Hank
Voor een gezond én mooi gebit! Bij Mondzorg Hank zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!