Vriendelijk en goede zorg
Uitstekende tandartsenpraktijk
Mijn kies was afgebroken. Ik kon dezelfde dag nog komen maar dat ging ik zelf niet redden. Maar ik kon de dag erna ook gewoon terecht.
Gewoon goede behandeling, en vriendelijke mensen
Fijne behandeling.
Fijne behandeling
Al jaren kom ik speciaal naar Hank rijden vanwege de perfecte mondzorg die hier verleend wordt.
Goede screening, alleen kreeg ik het "drankje" in mijn handen en werkt er gezegd spoel hier even u mond mee. Het is fijn als er aangegeven wordt wat het is (werd hier namelijk enorm misselijk van).
goed geregeld de corona aanpak
Uitstekend: de voorbereiding ivm corona, de wachttijd, de deskundigheid van hulp
goede praktijk, goede tandartsen
Kom al jaren bij deze tandartsenpraktijk, ik heb nog nooit een slechte ervaring gehad.
Bhh
Wordt altijd goed behandeld
Bij binnenkomst wordt je vriendelijk ontvangen. Voor de behandeling wordt tijd genomen. Al jaren positieve ervaringen met deze praktijk (reeds patiënt vanaf start tandarts Heese)
Zag er erg tegen op naar de tandarts te gaan omdat ik wist dat mijn verstandskies eruit moest! Had erg veel last van pijn en ze gingen kijken wat er precies aan de hand was. Ze hebben hem gelijk verwijderd en waren zo vriendelijk, dit was erg fijn want ik was erg bang... het deed ook totaal geen pijn zelfs de verdoving niet ! Top !!
Ben/ was heel bang om te gaan, maar de tandarts legde alles goed uit, en stelde me gerust. Volgende x ga ik zonder spanning naar de tandarts
Nu allemaal even anders dan normaal , maar heel goed aangepast qua hygiene e.d. En als altijd heel vriendelijk en kundig geholpen !
Prima “COVID-19 ontvangst. Ontzettend aardig personeel.
Mijn ervaring met tandarts Vink is erg goed, maar met de implantoloog was een ramp. Met deze man valt niet te praten wat een stug en onsympathiek iemand, ga ook niet verder met mijn behandeling met hem.
Zeven jaar geleden ben ik naar Lemmer verhuisd. Vier jaar geleden van tandarts gewisseld. Na een paar jaar dichter bij huis te zijn geweest, was ik blij om weer terug in Hank in de stoel te kunnen zitten. Na een goed gesprek wist ik waar ik aan toe was. Ik graag terug om mijn gebit weer in orde te laten maken.
Warmondplein 3 a
4273EC Hank
Voor een gezond én mooi gebit! Bij Mondzorg Hank zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!