geweldig voor zover je dat kan zeggen over een wortelkanaal behandeling
Ik ben erg geschrokken van de laatste rekening voor de mondhygiëniste eigenlijk had ze weinig werk aan het onderhoud omdat ze goed bijgehouden zijn, aldus de mondhygiëniste. Toch moet ik voor 30 minuten, waarvan er max 20 nodig zijn geweest voor het onderhoud, ruim €94.00 aftikken, wat neer komt op €188-, per uur. Dat vind ik een heel groot bedrag.
Veilig, accuraat, professioneel!
Zeer inlevend personeel , ze gaan heel goed om met mij . Ik ben erg bang voor de tandarts maar dankzij veel begrip en goede uitleg ben ik iets minder bang.
De behandelingen en de zorg ervaar ik als zeer bekwaam en correct.
Altijd vriendelijk zowel in de, praktijk als aan de telefoon
Geen mening
Met mijn twee kinderen tegelijk op controle. Twee kamers, twee assistentes en tandarts liebrechts dus ging in rap tempo door. Nauwkeurige controles en goede informatie en terugkoppeling over mogelijke behandelingen enz. Netjes, hygiënisch, en persoonlijk. Fijn
Zeer goed, tevreden klant dus
Vriendelijk, kundig en alles op tijd.
Waarom staat nicole niet in het lijstje?
Mijn gebit ziet er weer top uit. Fijn en met zorg behandeld.
Prima geholpen, iedereen is vriendelijk en de tandarts die mij behandelde kwam zeer kundig over. Hij vertelde precies wat hij ging doen en achteraf hoe mijn gebit er voor stond.
Ik heb alleen maar goede ervaringen!
goede werkwijze en snelle handelingen
Altijd voldoende tijd voor je.
Afgezien van de Corona maatregelen die er nu eenmaal is een bezoek bij Mondzorg Hank altijd prettig. Vriendelijke mensen, opgewekt en behulpzaam. Daarnaast vind ik het altijd erg fijn dat ze alles goed uitleggen en de tijd nemen. Ruimte en oog hebben voor jou als patiënt.
Prettig, precies zoals verwacht
Fijne, betrokken en gezellige tandsarts
Zie hier boven .
Mijn bezoek aan Mondzorg Hank was vandaag zeer prettig. Bij een tandarts kom je niet uit je plezier. De sfeer is kalm en professioneel, de artsen en assistenten aardig, vrolijk en zorgzaam. Goede instelling. Prettige en veilige plek.
Op een prettige en vriendelijke manier geholpen
Zeer professioneel
zie boven
Warmondplein 3 a
4273EC Hank
Voor een gezond én mooi gebit! Bij Mondzorg Hank zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!