Aandacht, vriendelijkheid, zorgvuldige manier van werken en een zeer goed geoutilleerde praktijkruimte met prachtige nieuwe tandartsstoelen en bijbehorende apparatuur. Kortom: Top!
Goed en snel geholpen alleen tandsteen verwijderen was pijnlijk.
Ben over het algemeen tevreden
Ondanks dat ik al twee keer ben verhuisd, blijf ik voorlopig mondzorg Hank trouw, omdat ik geen klachten heb over de praktijk.
Geen opmerkingen.
Succes aan de mondhygiëniste die verhuisd naar begie ..bedankt voor alle goede zorgen mvg jj komdeur
Het enige nadeel vind ik het drankje waar ik mijn mond moet spoelen bij de ingang, ik zorg ervoor dat mijn mond goed schoon is en fris ruikt en dan moet je spelen met zo´n "vies "drankje. erder is de zorg en kwaliteit zoals altijd prima.
Vervelende behandeling wordt door Withney dragelijk, door goede uitleg en deskundig handelen.
Goede service, vriendelijk mensen, goed geholpen
Je wordt er altijd goed behandelt,is mijn ervaring
Alles heel goed geregeld aardige mensen vooral janny de mondhygiëniste is geweldig stelt je goed op je gemak verteld waar ze meer bezig is top
Ben zeer tevreden!
Je bent geen nummer
Persoonlijk, vriendelijk, meedenkend, geruststellend. Mooie praktijk.
Er wordt aandacht besteed aan de cliënt en gerust gesteld. Fijne sfeer en zorgzame medewerkers.
Witney gaat zorgvuldig met mij om, ze reinigt mijn gebit goed en weet wat ze wel en niet kan doen i.v.m. pijngrens.
Er wordt niets opgedrongen maar laten aan jezelf de keuze wat je met je gebit wil
Snel geholpen, al het personeel is vriendelijk
Vooraf bevestiging van mij afspraak met een gezondheidsverklaring. Bij aankomst ontvangen door een gastdame die rustig uitlegt wat er gedaan moet worden (mond spoelen en temperatuur meten en desnoods nog vragenlijst invullen) Vervolgens netjes doorverwezen naar de wachtkamer en daar vanouds opgehaald door de assistente.
Correcte manier van werken
Onverwachtse rekening gehad. Hierover was niks mede gedeeld toen ze dingen gingen doen.
Zie boven.
Altijd snel en vakkundig geholpen.
Een prima praktijk
Iedereen weet inmiddels dat covid een grote medische hoax is en heel erg te vergelijken is met een stevige griep. Heel veel bedrijven zijn mega doorgeslagen met eigen verzonnen regels en daar zijn jullie er ook 1 van. Echt belachelijk hoe de klanten/patiënten behandeld worden bij jullie. Alsof we melaats zijn. Als dit niet veranderd ga ik naar een tandarts die mij normaal behandeld als mens en niet als melaatse.
Warmondplein 3 a
4273EC Hank
Voor een gezond én mooi gebit! Bij Mondzorg Hank zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!