Persoonlijk,
Ze hebben goed gekeken en gehandeld wat er op dat moment nodig was.
Ik ben erg snel goed geholpen
Zeer goede en snelle service omdat ik onverwachts klachten had gekregen.
goed en ze zijn aardig en vriendelijk voor voor een angsthaas als ik
Ik werd erg op mijn gerust gesteld. Zelf vindt ik het fijn als mensen zeggen wat ze gaan doen. Dit is bij mij ook gedaan.
Uitstekende zorg, er is altijd plek in geval van nood en ook gewone cotrole afspraken zijn vrijwel altijd op tijd. Tandartsen en assistenten geven helder en duidelijke uitleg en nemen prettig tijd voor je bij vragen. Ben zeer tevreden met de - ook ingrijpende behandelingen - en deskundige adviezen.
Mijn tandarts bij Mondzorg Hank is super vriendelijk en geduldig! Niet alleen voor mijn kinderen maar ook voor moeders!
Prima geholpen door tandarts van Rijsewijk. Ze een mooie oplossing voor mijn probleem.
Mijn gebit is heel goed en efficiënt en zorgvuldig schoongemaakt ondanks dat het niet zo'n fijne behandeling is,weet ze me altijd gerustte stellen en vraagt ze tussendoor of het nog gaat Whitney is deskundig en een fijne meid.
Kom hier altijd zonder tegenzin en uitstekende service
Erg vriendelijk .lief en begripvol personeel.ik wordt altijd goed geïnformeerd wat het beste is
Goede ervaring heb ik
Er wordt zowel bij de mondhygiëniste als bij de tandarts goed rekening gehouden. Ik vind haar de tandarts gaan gewoon niet prettig. Er wordt hier goed mee omgegaan op locatie.
Ik heb erg veel vertrouwen in Tandartspraktijk Hank. Ze denken met je mee, hebben alle expertise in huis, modern en oplossings gericht! Ik ben blij met mijn tandarts Suurs, ze is secuur en verteld wat ze doet! Ik beveel tandartsenpraktijk Hank aan! Ook Thea aan de telefoon denkt met de patiënten mee.
Snel een afspraak kunnen maken. Volgende dag al geholpen. Top
Zie boven
Uitstekende behandeling Jammer dat je bij binnenkomst nogmaals gevraagd wordt een vragen formulier in te vullen. Als je aangeeft dit al gedaan te hebben bij de herinneringsmail, hoeft het niet meer. Ze zouden een uitdraai moeten hebben met diegene die hieraan voldaan hebben.
Ik kom uit Dordrecht en moet dus even reizen dus ik denk dat wel genoeg zegt
Voorlichting goed en behandelingen naar wens.
Mijn bovenprothese was gerepareerd omdat er een scheur in zat. Maar help, hij paste niet meer! Thea snel een tandarts gezocht die me kon helpen. Vriendelijk en snel opgelost. Hij zit nu zelfs beter dan ooit!
Zeer vriendelijk. Soort uitje! Goede behandeling en altijd leuk praatje!
Al het personeel is altijd bijzonder vriendelijk. De uitstraling is heel positief en de behandeling is heel professioneel. De behandeling is rustig en er wordt altijd goed uitleg gegeven over wat er gaat gebeuren.
ben al langere tijd patient
Warmondplein 3 a
4273EC Hank
Voor een gezond én mooi gebit! Bij Mondzorg Hank zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!