na een afspraak hoef ik niet lang te wachten mooi op tijd.
prettige in contact. prettige ruimtes. punctueel. uitleg bij controles.
Correcte bejegening. Snelle afhandeling. Goed overleg. Goede informatie.
Telefonisch goed bereikbaar. Laatste bezoek geen lange wachttijd. Vriendelijk behandeld.
Ik ben blij dat mijn tandarts me doorverwees naar de wortelkanaalspecialist van team De Besterd. Nooit gedacht dat ik er niets van zou voelen. Van tevoren werd duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren. Heel fijn!
Professioneel en toch persoonlijk
Tandarts koopmans is echt een super leve tandarts. Mondhygiënist lange wachttijden.
wordt altijd netjes en vriendelijk te woord gestaan
Goed en sne
Ik vind tandarts koopman zo leuk
Goed, zeer tevreden.
Met tandarts Marion -tot zover- goede ervaring. Maar alleen nog maar meegemaakt met een controle. Met mondhygieniste Eveline (de oudste van de twee) niet. Benadrukt vooral wat niet goed gaat i.t.t. de jongere collega's.
tot nu toe nog steeds zeer tevreden
Helaas de laatste paar jaar wel wat wisseling van Tandarts door wisseling in het team maar ook keuze voor specifieke dag in de week.
Fijne ruime wachtruimte, vriendelijke assistentes, vriendelijk baliepersoneel en een super tandarts.
Altijd vriendelijk, goed advies en professionele behandeling
Vriendelijke mensen, kundig! Mijn kinderen vinden het een leuk uitje om naar de tandarts te gaan, dat zegt genoeg!
Tandartsen zelf en zeker de kinderarts zijn uitstekend, vakkundig en erg aardig. Een van de receptioniste daarin tegen vind ik erg brutaal. Binnen 1 week tijd 2 x een vervelende ervaring met haar gehad. Vond haar ontzetten onbeleefd, snauwerig en niet meelevend.
Altijd zeer tevreden geweest. Laatste 2 bezoeken weer een andere tandarts. Geen fijne ervaring en nog steeds pij klachten
Goirkestraat 37
5046 GD Tilburg
Patienten bij de Tandartsenteam de Besterd profiteren van: -Kwalitatief hoogstaande zorg in een ruime moderne praktijk. -Een vaste tandarts behalve bij een eventuele verwijzing naar een specialist binnen de praktijk. -Alle specialismen binnen de tandheelkunde in huis. -Een kindertandarts ook voor angstige kinderen. -Eigen tandtechnisch laboratorium. -Ruime openingstijden. -Bij spoed binnen 24 uur een afspraak.