Vriendelijk personeel, voel me er op m’n gemak!
Alles ie gewoon goed geregeld, afspraken etc.
Zeer prettig en doeltreffend
klantvriendelijk en deskundig!
Ruime binnenkomst, de dames bij receptie ontvangen je, kundige mondhygieniste, vriendelijk met kinderen.
Zeer slechte behandeling zeer onvriendelijk ontvangen.
Deskundige behandelaars, prettig contact, uitstekende zorg
Goede ervaringen
Mijn dank voor de zeer vakkundige behandeling. Ik geef "slechts" een acht want anders wordt men wellicht al te .. Goede logistieke begeleiding, uitstekende info adhv meegeven docu ,foto's, etc. .. Als u mij wilt toestaan om slechts zeer in de marge enige opmerkingen te mogen maken; 1) Het was mij onduidelijk of ik voorafgaand aan de operatie ibuprofen moest slikken(stond niet op papier?), -was dus ook de aller eerste vraag van de assistente. 2) Ibupofen; -De 1e (operatie) dag was ik "slechts" wat draaierig, maar toch tav verkeer etc. wellicht vermeldingswaard. -de 2e dag na operatie was ik avonds met name heel moe, kwam tot niets meer en behoorlijke hoofdpijn naast de reeds aanwezige draaierigheid.. Bijwerkingen Ibuprofen gegoogeld en bleken dit nu juist overeenkomstig de ervaringen precies de bijwerkingen van het middel hier te zijn. Mijn Vader was anesthesist, desondanks/juist daarom prijs ik mij rijk dat de in mijn leven (tot op heden!) hoeveelheid gebruikte medicijnen op vingers van 1 hand te tellen zijn. Wellicht reageer ik derhalve al te heftig op Ibuprofen. Daar de pijn meeviel, wellicht een middel dat alleen desinfecterend werkt zonder bijwerkingen? - Als u mij het toestaat in mijn onkunde bij reeds overlijden van vader te mogen vragen? 3)Verder; als ik eea moet koelen is het raadzaam om 2 padjes mee te geven, zelfs met een 4 sterren vriesvak is het niet mogelijk na gebruik en warm worden om in 5 minuten padje weer terug naar vries niveau te willen brengen....? Maar bovenstaande opmerkingen zijn dus slechts zeer in de marge gemaakt en mogelijk leidend naar een verdere ultieme perfectionering van een reeds uitstekende behandeling! En ten leste;- werd ook de humor gewaardeerd, - van de Fokke en Sukke in de wachtkamer t/m tijdens de behandeling! m vr gr Eric M Stols.
wel een grote praktijk maar men neemt wel de tijd
Vriendelijk en alle tijd voor je. En vertellen duidelijk wat ze gaan doen en waarom
Perfect geholpen
Hele leuke en aardige tandartsen. Leggen ook alles goed uit en hebben geduld.
Hele fijne tandarts. Hij gaat erg leuk om met de kinderen. Ze voelen zich meteen op hun gemak. Het enige nadeel is de volle agenda waardoor een afspraak inplannen op korte termijn meestal niet lukt.
Ik ben al jaren bij deze tandartsen team
zeer positief; erg vriendelijk en deskundig. Mooie praktijk!
Een erg fijne praktijk. Persoonlijk vind ik wel dat jullie telefonisch redelijk slecht bereikbaar zijn. Vaak lange wachttijden etc. Ook voor een afspraak voor een controle moest ik 6/7 weken wachten voordat er plaats was.
Altijd erg positief geweest. Destijds begonnen bij tandarts De Veij-Mesdagh toen ik in Tilburg kwam wonen. Was heel fijn na ervaringen bij vorige praktijken.
Goirkestraat 37
5046 GD Tilburg
Patienten bij de Tandartsenteam de Besterd profiteren van: -Kwalitatief hoogstaande zorg in een ruime moderne praktijk. -Een vaste tandarts behalve bij een eventuele verwijzing naar een specialist binnen de praktijk. -Alle specialismen binnen de tandheelkunde in huis. -Een kindertandarts ook voor angstige kinderen. -Eigen tandtechnisch laboratorium. -Ruime openingstijden. -Bij spoed binnen 24 uur een afspraak.