ik vind het belangrijk mij op mijn gemak te voelen bij een tandarts, en dat gevoel heb ik bij jullie
Mijn ervaring is dat Tandartsenteam De Besterd maatwerk levert!
Werd goed uitgelegd wat ze ging doen
Ga al jaren met tevredenheid naar Tandartsenteam de Besterd!
Zoals ik zei: uitstekend
Goede uitleg. Helaas nog een behandeling nodig met voor mij lange wachttijd. Dit heeft meer maken met mijn eigen werkomstandigheden. We alle vertrouwen
Ik ben hier ivm een verhuizing terecht gekomen. Zal voorheen bij een eenmanspraktijk, maar ervaar bij de Besterd zeker niet dat het een grote praktijk is. De benadering is erg persoonlijk. Fijn!
Ik werd goed te woord gestaan. Kreeg duidelijke uitleg.
Tandartsenteam De Besterd is een fijne en professionele praktijk, waar ik bijna altijd erg goed geholpen ben. Mijn enige negatieve ervaring was een extractie van een verstandskies, waar de voorlichting onvoldoende was. Nazorg bij de ontstane ontsteking was wel weer goed.
Ik ben zeer geschrokken naar huis gegaan .
nvt
Mijn dochter was voor de eerste keer mee en vond het ook erg leuk. In het begin een beetje spannend maar ze werd op haar gemak gesteld door de tandarts en assistente. Dikke plus voor hoe jullie dit aanpakte!
Gewoon goed geholpen
over het algemeen goed
Nadat de behandeling vanwege Corona eerst was uitgesteld ,is hij daarna nogmaals gewijzigd. In totaal is de behandeling ca 4,5 maand vertraagd. Was dus erg blij dat e.e.a. uiteindelijk in de avonduren kon gebeuren.
Vragen worden duidelijk beantwoord, er wordt nog gevraagd of je meer wilt weten. Heel beleefd en correct.
Ik ben tevreden over de kennis en kunde in de praktijk. Ben er altijd goed geholpen.
Ben al jaaaren klant.
Ik ben netjes behandeld, zeer corona proef. Foto's maken en wel achterhaald met een pijnlijk plaatje in de mond. Ik moet een behandeling waar ik tegenop zie, maar zonder te puchen hebben ze me overtuigd toch een afspraak te maken. Helaas moet ik hier wel een half jaar op wachten. Wachttijden zijn afgelopen 2 jaar flink opgelopen. Kom er ook met mijn kinderen en die gaan graag!
Ik vermoed dat Zohra mijn mondhygieniste is. Hoewel ik de behandeling nooit fijn vindt, zorgt zij ervoor dat het toch een goede ervaring is. Een hele fijne, vriendelijke en bescheiden persoonlijkheid.
i liked it they really changed and made is easier due to Covid
Aan de telefoon en balie erg onvriendelijk. Ik weet trouwens nog eens niet de naam van de tandarts die mij behandeld heeft.
Nette mooie praktijk, kundige en aardige mensen. Afspraken maken en eventueel verplaatsen is altijd mogelijk en je wordt snel geholpen.
Afspraak voor mij was uitgelopen waardoor ik zelf in tijdnood kwam. Heb een vervelend probleem waar ik veel last van heb, moest een vervolgafspraak gemaakt worden waar een andere tandarts bij aanwezig kan zijn, kan pas na 2 weken. Heb heel veel last maar ben dus nog niet geholpen , dit duurt nu nog 2 weken langer. Had de afspraak gemaakt omdat ik echt radeloos ben en veel last heb. Personeel was wel heel vriendelijk
Weinig wachttijd en een fijne mondhygiëniste. Werkt snel en nauwkeurig.
Goirkestraat 37
5046 GD Tilburg
Patienten bij de Tandartsenteam de Besterd profiteren van: -Kwalitatief hoogstaande zorg in een ruime moderne praktijk. -Een vaste tandarts behalve bij een eventuele verwijzing naar een specialist binnen de praktijk. -Alle specialismen binnen de tandheelkunde in huis. -Een kindertandarts ook voor angstige kinderen. -Eigen tandtechnisch laboratorium. -Ruime openingstijden. -Bij spoed binnen 24 uur een afspraak.