De praktijk voelt erg koud en afstandelijk aan. Het is er niet gezellig en ik heb altijd het gevoel alsof je er stil moet zijn. Dat de behandelruimtes klinisch en steriel zijn snap ik maar de ontvangst zou op zijn minst hartelijker mogen. Beetje meer gezelligheid (bijvoorbeeld in een huiskamer setting) en wat meer geluid zou prettig zijn! Score: 4 Over tandarts Roes zijn we heel erg tevreden. Echte vakvrouw en erg goed voor ons en de kinderen. Score: 10 Gemiddelde score: 7
Prettig
Prettige praktijk waar ze ook altijd rekening met je persoonlijke dingetjes. Zora is altijd heel lief, geruststellend en motiverend als je dat even kwijt bent. Wil geen andere meer
Goed geholpen door iedereen
Ik had het geluk dat ik na mijn telefoontje meteen kon komen
Werd vriendelijk te woord gestaan en ben op tijd geholpen. Kreeg eens een keer een compliment voor de goede zorg voor mijn gebit en heb een vervolgafspraak gemaakt.
gewoon goed
Al 40 jaar patiënt bij praktijk "de Besterd", tandarts Holleman. In die jaren, bij problemen, vaker een beroep moeten. Kon altijd op korte termijn terecht bij tandarts Holleman of zijn collega's.
Ofschoon ik met mijn 68 jaar nog steeds enigzins met schroom de praktijk binnen wandel voel ik de spanning al vlug van me afvalllen de sfeer de mooie rustgevende praktijk aangevuld met fijne rustige medewerkers geven mij een rustig en aangenaam gevoel. Als blijkt dat de behandeling nagenoeg pijnloos verloopt dankzij een zeer ervaren tandarts met zijn assistente kan ik na 40 jaar maar een woord met recht zeggen; CHAPEAU.
Onze afspraak verliep superfijn! Men nam de tijd, gedegen controle en goede uitleg naar de kinderen toe.
Heel fijn geholpen. Pijnloos. Ik ben zeer tevreden.0
heel goed en zeker nu op het gebied van corona alles was perfect geregeld complimenten hiervoor
Ik werd in dezelfde kamer achter elkaar behandeld door mondhygieniste en vervolgens de (voor mij nieuwe) tandarts. Mijn klachten die ik de mondhygiëniste vertelde, zijn niet nog eens goed aan de tandarts verteld. Omdat ik in dezelfde stoel kon/moest blijven liggen, werd ik een beetje overvallen door haar aanwezigheid. Had meer gehad aan een foto dan aan haar vage verklaring/omschrijving van stress aan een kaakhelft. Ben nu bang voor een kanaalwortelontsteking, maar wacht maar eerst de pijnvermindering na de behandeling van de mondhygiëniste af voordat ik alweer een afsprak moet maken voor foto. Als de tandarts bij haar entree wat duidelijker had gevraagd of er nog klachten waren in plaats van meteen te zeggen dat er geen gaatjes waren was ik misschien wel beter op weg.
zie boven
De vrouw die me hielp had niet alleen tijd voor de behandeling, maar ook echt tijd om rustig met je een praatje te maken en uit te leggen wat nou precies de bedoeling is van een behandeling.!!
Perfecte communicatie. Altijd vriendelijk en goede behandeling
Ondanks de maatregelen . Alles goed geregeld .
Minpunt was dat een heer in de wachtkamer weigerde een mondkapje te dragen, een heer zat gewoon op z'n mobiel en een dame met twee kinderen weigerde handen te ontsmetten. Hier werd naar mijn idee niet erg adequaat op gereageerd.
Enige vervelende was dat ik minutenlang heb moeten wachten, terwijl ik keurig op tijd was voor mijn afspraak, i.v.m. corona mocht je ook niet te vroeg komen. Sta ik daar echt minutenlang te wachten, totdat de receptioniste eindelijk uitgebeld is, en me te woord staat. Dus vroeg de tandarts en zijn assistente zich af, of ik er wel wás! Ja, ik stond daar te wachten totdat de receptioniste doorgaf dat ik er was. Niet echt professioneel! Receptioniste mag iets meer doen om de eerste uitstraling van de praktijk vriendelijker te maken. Door de tandarts zelf, en zijn assistente ben ik prima en vriendelijk behandeld.
Ik ben hier terecht gekomen nadat tandarts van Hoorn ermee gestopt is.
Goede info betreffende de behandeling , vriendelijk en toch zakelijk ook al wordt er ook over privé gesproken. Dit Ivm de tijd dat ik al op jullie praktijk kom en het aantal behandelingen die ik bij Frederik heb moeten ondergaan :-)
goed geholpen, duidelijke uitleg en oplossingen, geduld met de kinderen
Zie boven
Goirkestraat 37
5046 GD Tilburg
Patienten bij de Tandartsenteam de Besterd profiteren van: -Kwalitatief hoogstaande zorg in een ruime moderne praktijk. -Een vaste tandarts behalve bij een eventuele verwijzing naar een specialist binnen de praktijk. -Alle specialismen binnen de tandheelkunde in huis. -Een kindertandarts ook voor angstige kinderen. -Eigen tandtechnisch laboratorium. -Ruime openingstijden. -Bij spoed binnen 24 uur een afspraak.