De tandarts was prima. om de afspraak te maken is minder leuk, de eerst volgende mogelijkheid is pas over een week of 6. Terwijl er een stuk van mijn tand af was. Ik heb later teruggebeld en kreeg iemand anders aan de lijn, gelijk voor dag later een afspraak kunnen maken. echter voor de controle is er pas weer tijd over een week of 6.
Positief naar verwachting
Herman Kostelijk overlegt vooraf, geen verrassingen, werkt zacht en geruststellend. Mijn behandeling was pijnloos net als ná de behandeling.
Prettig en persoonlijk.
Hoewel bij de ontvangst wel regelmatig iemand wat langer moet wachten alvorens te woord gestaan te worden, is de verdere ontvangst, en de behandeling door de tandarts en de assistente goed en vriendelijk. De info die tijdens de behandeling gegeven wordt is adequaat en m.i. voldoende.
Door mijn eigen tandarts verwezen naar deze praktijk. Een (microscopische)wortelkanaalbehandeling van toch wel een klein uurtje met glans doorstaan. Het was nodig en ik merk zeker resultaat.
goede behandelingen en duidelijke instructies betreffende Covic19
goede behandeling, erg vriendelijk personeel
Tandarts Holleman is een zeer prettig mens en goede tandarts. Ik ben al 40 jaar bij hem en nog niets heeft de relatie negatief beïnvloed. Het zal lastig worden om bij pensionering dat contact terug te vinden bij opvolgers.
Zohra helpt je kundig, vriendelijk en zonder je een rot gevoel aan te praten. Het is al vervelend genoeg dat je geen fantastisch gebit hebt. Je weet wel dat je daar zelf ook een aandeel in hebt. Toch fijn als iemand dan niet dat laatste benadrukt.
Vriendelijk en goede zorg, uitleg over de behandeling en een prettig sfeer in de behandelkamer.
Klantvriendelijk
goed en degelijk geholpen
Vriendelijke ontvangst en prettige behandeling
Aan de balie liep het, zoals meestal prima! Esther leest mijn reacties en houdt daar rekening mee. Al lang ben ik gewend door haar heel goed behandeld te worden. Ooit was ik bij jongere collega, die la tegen mijn hoofd aan openschoof, waar ik haar op opmerkzaam moest maken. Ze zei toen heel nonchalant ‘oh sorry’ en deed het twee tellen later weer. Mijn makke is dat ik dan mijn vertrouwen verlies en gespannen raak. Bij Esther heb ik dit nooit en dat gun ik mezelf, en daarom wil ik niet bij iemand anders!
Ik ben zo'n 40 jaar patiënt geweest bij Koopmans. Die heeft mij, nadat ik 13 jaar niet naar de tandarts durfde te gaan, van de angst afgeholpen en al die tijd prima behandeld. Dan is het moeilijk om te moeten switchen. Mijn kennismaking met tandarts Roes is erg goed bevallen. Ze heeft begrip getoond voor mijn geschiedenis en op basis daarvan behandeld.
Prettig en vakkundig
Hoewel het geen cafe hoeft te zijn mag t iets warmer maar dat zal ook aan mijn behoefte aan echt contact liggen
Kom hier al sinds ik een kind was. Altijd goed en correct behandeld
Alles prima, modern, correct, klantgericht en deskundig. Helaas is door Covid de sfeer in wachtruimtes sterk verminderd. Dat ondermijnt de laagdrempeligheid en werkt niet ontspannend. In de behandelruimtes is dat gelukkig niet het geval, daar is het voldoende rustgevend.
heb net een andere tandarts maar goed geholpen
Tandarts denkt met je als je angstig bent en heeft veel geduld. Fijne tandartsassistente.
Lang vanwege omstandigheden niet bij de tandarts geweest. Vanwege kies pijn moest ik nu wel. Heel respectvol geholpen. Gelijk weer een vervolg afspraak gemaakt.
Rustige deskundige tandarts
Goede informatie vooraf, zeer gespecialiseerde deskundige behandeling in prettige sfeer.
Goirkestraat 37
5046 GD Tilburg
Patienten bij de Tandartsenteam de Besterd profiteren van: -Kwalitatief hoogstaande zorg in een ruime moderne praktijk. -Een vaste tandarts behalve bij een eventuele verwijzing naar een specialist binnen de praktijk. -Alle specialismen binnen de tandheelkunde in huis. -Een kindertandarts ook voor angstige kinderen. -Eigen tandtechnisch laboratorium. -Ruime openingstijden. -Bij spoed binnen 24 uur een afspraak.