Altijd al netjes en eerlijk behandeld geweest. De entree/ontvangst zou nu naar 9maanden Corona wel beter aangepast mogen worden
Goede ervaring ik wordt zelfs gelijk door gestuurd naar een collega zodat mijn gaatje gelijk vemaakt kan worden ideaal. Hoef ok geen nieuwe afspraak te maken. Enige nadeel nieuwe afspraak maken kan even duren vooral bij mondhygiëniste
De praktijk zit in een mooi gebouw. Het is een prettige wachtkamer en ook de behandelkamers vind ik mooi. De tandartsen en de Mondhygieniste zijn deskundig en vriendelijk.
vriendelijk goede uitleg begripvol
Heb gedurende mijn behandelingen bij de mondhyg. 3 a 4 verschillende behandelaars gehad. Ik heb dit als rommelig en niet professioneel ervaren. De laatste behandelaar vond ik niet prettig. Heb dit reeds kenbaar gemaakt maar wil hierover nog praten met iemand, temeer diezelfde behandeling torenhoog is klaarblijkelijk? Vriendelijke groet Wilma Wouters
Vriendelijke en deskundig onderzoek in mijn beleving, in korte maar afdoende tijd. "gewoon" zeer goed geholpen.
Het meest lastige van alles is eigenlijk deze enquête. Kan ik me daar voortaan voor afmelden?
Ik wordt altijd vriendelijk geholpen en als er aanleiding toe is,door gestuurd.
Fijn bezoek. Vriendelijk personeel en behulpzaam.
Ik had gevraagd om een consult, omdat ik last had van pijnscheuten bij een kies. Een studentarts heeft me geholpen. De mevrouw heeft alle moeite gedaan de oorzaak van de pijnscheuten te vinden, maar helaas zonder concreet resultaat. De pijn zou veroorzaakt kunnen worden door een scheurtje tussen de wortels in de bodem van de kies waar een kroon op zit. Aan dit scheurtje zou niets gedaan kunnen worden.
Door alle corona maatregelen geeft het bezoek aan de tandarts toch een ander sfeer/geheel. Ik kon namelijk helaas ook niet bij mijn vaste tandarts Holleman terecht en kreeg dhr. Penedo Windmeijer. Prima behandeling, duidelijk en helder, toch niet vertrouwd. Ik kom al jaren met volle tevredenheid bij het Tandartsteam De Besterd.
De afgesproken tijd wordt bijna altijd gehaald.
Mijn ervaring met Esther, mondhygieniste, en de receptioniste was uitstekend. Ik vond het wel vervelend geen gebruik te mogen maken van de toilette. Dat vind ik echt een minpunt. Vandaar de 8!
nvt
Ik kom al jaren naar volle tevredenheid in de praktijk.
Zeer netjes en keurig behandeld keurig op tijd
Mensen zijn goed bezig met alles wat ze doen. Nemen echt de tijd ervoor. Leggen alles goed uit. Ik kwam binnen met een hartslag van 200,trillende handen. Maar door gerust stelling van assistent en tandarts werdt ik heel rustig. Ga zo door
Ondanks corona toch alles soepel en goed verlopen. Ook de behandeling van mondhygiëniste en tandarts was gewoon goed.
ineens kan niet meer behandeld worden in tandarts stoel na jaren dat ik er kom
Wat mij stoort is het dominee gedrag van artsen en mondhygiënisten, met wijzend vingertje van mevrouwtje hoe gaan we in het vervolg poetsen? Ik kom voor onderhoud niet voor een preek, als mijn gebid goed was ,hebben ze geen werk. Ik kom niet voor niets dus, hou je fatsoen en doe je werk.
Een controle gehad bij Sjoerd en zijn assistente Naomi. Een fijne sfeer waarin goed wordt geluisterd naar de patiënt. Daarnaast kreeg ik bruikbare tips en adviezen.
Deskundig, vriendelijk en uitgebreide praktijk
De afspraak verliep zoals gepland mbt de Corona maatregelen, ik ben snel en vriendelijk geholpen. Het enige wat ik op te merken heb, is van logistieke aard: er zijn niet voldoende parkeermogelijkheden. Vanwege de drukke locatie is het lastig om een plek te vinden, waardoor het moeilijk is om precies op tijd te komen en je geërgerd naar binnen loopt.
In deze tijd ging ik zonder angst naar de praktijk. Mijn voorgevoel was dat alles goed geregeld zou zijn. Achteraf bleek dat ook het geval te zijn. De controle verliep snel en veilig.
Goirkestraat 37
5046 GD Tilburg
Patienten bij de Tandartsenteam de Besterd profiteren van: -Kwalitatief hoogstaande zorg in een ruime moderne praktijk. -Een vaste tandarts behalve bij een eventuele verwijzing naar een specialist binnen de praktijk. -Alle specialismen binnen de tandheelkunde in huis. -Een kindertandarts ook voor angstige kinderen. -Eigen tandtechnisch laboratorium. -Ruime openingstijden. -Bij spoed binnen 24 uur een afspraak.