Geen echte minpunten, enige puntje is dat ik telefonisch contact wat moeizamer gaat vanwege lange wachttijd. Het heeft mijn voorkeur om een 9 als beoordeling te geven, maar dat bleek idoor sterrenbeoordeling niet mogelijk.
Al heel mijn leven bij tandarts Holleman. Heel tevreden mee.
Behalve deskundigheid werd ik geïnformeerd over hetgeen gebeuren ging en waarom. Daarnaast tips en tricks
Vriendelijk. Communicatief vaardig en zéér kundig! Goede adviezen.
Ontvangst was oke. En bij de tandarts ook goed geholpen
De behandeling, de uitleg van een mogelijke behandeling was duidelijk alleen het maken van afspraken en de offerte was onduidelijk
Moest wel lang wachten, vond ik. Was persies op tijd maar moest wel minimaal 15 min wachten. Verder was alles prima
dat is niet van toe pasing
`soepet, bekwaam en professioneel
Ik heb we 10 x een mail gehad voordat ik naar de MH en tandarts afspraak ging. Als ik een afspraak heb kom ik die altijd na. De vele mails storen mij.
Goede behandeling
Op tijd en volgens afspraak.
Ik ben deskundig geholpen, er is een foto gemaakt en er is uitleg gegeven waar de klachten vandaan konden komen en wat ik eraan kon doen.
Controle.. vaste tandarts is prettig
Tandarts Kostelijk is een tandarts met aandacht voor patient
Je wordt altijd vriendelijk ontvangen. Anita is super mondhygiëniste neemt de tijd en stelt je op je gemak
Prima behandeld, zorgvuldig en vriendelijke dame.
Erg goed geholpen. Uitleg en zorgvuldigheid zijn erg prettig
Zowel hygiëniste en tandarts hebben prettig en goed gehandeld. Planning niet goed. Afspraak om 8 uur pas om 08.10 uur begonnen en na de de hygiëniste weer 20 minuten moeten wachten.
Slechte service en veel onverwachte kosten
Moeilijk te traceren oorzaak van pijn. Eigen tandarts onverwacht afwezig. Vervangende tandarts neemt de tijd om met aandacht te onderzoeken.
Slim die ban voor de balie. .Je blijft vanzelf op afstand. Vriendelijke bejegening ook als je vergeet na de behandeling je mondkapje weer op te doen.
De controle en het contact met behandelaar en assistentes zijn naar wens verlopen.
zorgvuldig
deskundig en goede planning
Goirkestraat 37
5046 GD Tilburg
Patienten bij de Tandartsenteam de Besterd profiteren van: -Kwalitatief hoogstaande zorg in een ruime moderne praktijk. -Een vaste tandarts behalve bij een eventuele verwijzing naar een specialist binnen de praktijk. -Alle specialismen binnen de tandheelkunde in huis. -Een kindertandarts ook voor angstige kinderen. -Eigen tandtechnisch laboratorium. -Ruime openingstijden. -Bij spoed binnen 24 uur een afspraak.