Prettige ervaring, vriendelijke medewerkers en specialist. Gaf duidelijk aan waar hij mee bezig was gedurende de behandeling. Verder wordt er zeer netjes en schoon gewerkt. Mijn angst en bezorgdheid waren totaal overbodig.
Positieve ervaring met een tandarts die ik niet op de lijst vinden kan? Dat maakt t bijzonder: buitenlandse vrouw. Begreep dat de noodafspraak voor 29/4 is komen te vervallen nav deze direct hulp. Heb geprobeerd jullie hier telefonisch over te bereiken, maar is niet meer gelukt/ begreep ook van deze Spaanse onbekende dat er geen andere afspraak stond? Kortom een mysterieuze zaak als ik het nu zo bezie, maar dankjewel!
Goede tandartsen, behulpzame receptiebalie. Alleen parkeren is altijd lastig daar.
Door iedereen vriendelijk en vooral in deze tijd met voldoende ruimte behandeld.
Gelukkig kon ik snel terecht voor een wortelkanaalbehandeling. Ben erg fijn geholpen door de heer Kostelijk en zijn assistente. Gelukkig van de pijn af!
en geduldig bij het geven van uitleg over de behandeling maar ook over de kosten
Zie bovenstaande mededeling, spreekt voor zich lijkt me.
Afspraken worden netjes nagekomen en er wordt van te voren precies uitgelegd wat er gedaan gaat worden.
Ik ben uitstekend, vriendelijk en deskundig geholpen
Iedereen is altijd zeer vriendelijk en je word goed geholpen
Preventie assistente Maartje neemt de tijd, en zorgt ervoor dat de behandeling vrijwel pijnvrij is. Heel rustig, fijn.
De laatste behandeling viel mij tegen, maar de tandarts had al aangegeven dat het een lastige behandeling zou zijn met veel napijn.
Zo goed door de jaren heen, dat ik nooit maar gedacht heb om naar een ander te gaan
Ik ben al ruim 28 jaar klant bij de Besterd. Tot nu toe ben ik dik tevreden. Behulpzaam en professioneel praktijk.
Gedaan wat is afgesproken
Alles is bespreekbaar, er wordt niets opgelegd maar meegedacht en dat is fijn
goede behandeling met aandacht en in achtneming van de corona regels
professioneel
Nieuwe mannelijke tandarts,jong doch zeer zorgvuldig en goede uitleg
alleen: kwartier moeten wachten. de zon scheen in de wachtkamer en ik zag veel haren op de vloer liggen. dat is minder ok
Heel goed geholpen en ter woord gestaan
Evelien Luiben is al jaren mijn mondhygieniste. Zij is zeer ervaren en betrouwbaar en stelt mij altijd zeer gerust. Ze is bekwaam in haar vak. Ik ben zeer tevreden over haar en ik heb 3 verschillende ragertjes gekocht voor tussen de tanden € 15,—
Nemen Corona maatregelen serieus en vriendelijk.
Goirkestraat 37
5046 GD Tilburg
Patienten bij de Tandartsenteam de Besterd profiteren van: -Kwalitatief hoogstaande zorg in een ruime moderne praktijk. -Een vaste tandarts behalve bij een eventuele verwijzing naar een specialist binnen de praktijk. -Alle specialismen binnen de tandheelkunde in huis. -Een kindertandarts ook voor angstige kinderen. -Eigen tandtechnisch laboratorium. -Ruime openingstijden. -Bij spoed binnen 24 uur een afspraak.