ze hebben me goed geholpen en alles duidelijk uitgelegt
later dan het afgesproken naar binnen geroepen
Men denkt mee met de patient. En ze zijn zeer kundig.
Zeer vriendelijk, en attent. Lijkt zo gewoon, maar dat er gevraagd word of je pensioen bevalt dan vind ik dat heel bijzonder. Dus een heel tevreden cliënt
Prettig in de omgang. Deskundig in de behandeling.
nvt
Al meer dan twintig jaar super tevreden.
op zich ben ik tevreden,maar er is geen voorziening voor mensen met obesitas.ik ben vanuit me scootmobiel gehholpen.wel stoort het me dat de tandarts een opmerking gaf,dat hij weer genoeg te vertellen hat op een terras,ik heb gezegd denk aan u zwijgplicht,en hij zei ik noem geen namen.dat vond ik minder proffesioneel,want ook ik ben een mens en geen voorwerp waarover je kunt lachen.bij de andere tandarts waar ik kwam mw van der cammen,werd ik op de gang geholpen,wat toch mijn privacie erg verstoorde en andere mensen het zagen.
Prettige ontvangst en ruime wachtruimte. Bij de tandarts en mondhygiëniste werd alles zorgvuldig gedaan. Erg goed en vertrouwd.
Nette controle en maatregelen
Ik kon snel terecht, fijne rustige uitleg, alle tijd voor mijn vragen, voelde mij serieus genomen, klantvriendelijk
nvt
Ik kom met Jan die heel erg bang is en bij jullie is dat geen probleem
Tevreden
Persoonlijk vind ik het prettig steeds net van te voren en kort te horen wat er gedaan wordt of dat er van links naar recht of van boven naar onder wordt gegaan qua werk. Dan heb ik net 'n seconde om me daarop in te stellen.
prettige en snelle behandeling en probleem opgelost
Zeer tevreden over tandarts Holleman
Aangenaam aangesproken en behandeld
Altijd snel en deskundig geholpen.
Ik word altijd goed en vriendelijk geholpen
Ik ben snel en uitermate vriendelijk geholpen. Er is voor mij alle tijd genomen.
Goede informatie goede behandeling
bekwame mensen
Na 40 jaar Koopmans als vaste tandarts, moest ik zelf een nieuwe tandarts kiezen. Riskant, iemand die je gebit nog niet kent. Hij heeft voor de zekerheid 2 foto ‘s gemaakt van probleempunten. En alles onderzocht, en het was ok.
goed geholpen
Goirkestraat 37
5046 GD Tilburg
Patienten bij de Tandartsenteam de Besterd profiteren van: -Kwalitatief hoogstaande zorg in een ruime moderne praktijk. -Een vaste tandarts behalve bij een eventuele verwijzing naar een specialist binnen de praktijk. -Alle specialismen binnen de tandheelkunde in huis. -Een kindertandarts ook voor angstige kinderen. -Eigen tandtechnisch laboratorium. -Ruime openingstijden. -Bij spoed binnen 24 uur een afspraak.