Ik heb in mijn visie wel enige kritiek. Zo vindt ik het niet goed dat niet van de toiletten gebruik gemaakt kan worden, zeker als je naar de tandarts en mondhiegieniste gaat en er tijd tussen zit. We zitten in een 24 uurs economie en dat je nu niet meer s'avonds naar de praktijk kan vindt ik geen goede ontwikkeling. Evenals het feit dat er wisselingen in degenen zijn die je behandelen. Ik hoop dat je voor langere tijd dezelde tandarts of mondhiegieniste zal hebben.
Erg prettige tandarts, waar je direct vertrouwen in hebt
professioneel, vriendelijk, patient gericht
zie hierboven
Goede ervaringen met de mondhygiënisten. Snel, secuur, geen pijn en weer een mooi en schoon gebit. Aanrader.
Alles perfect tot nu toe.
Klantenservice spreekt elkaar tegen waardoor vertraging ontstaat en er niet oplossinggerichtheid wordt gewerkt.
ik vind het fijn en heb vertrouwen in tandarts Roes, en vind het fijn dat ik niet constant een ander heb anders was ik niet gebleven als patient
Ik ben wat angstig voor de tandarts doordat ik als kind nare ervaringen met de tandarts heb gehad. Marjon Roes heeft daar oog voor en stelt me op mijn gemak. Ook informeert ze altijd even naar mijn algeheel welzijn, wat door recidiverende depressies mijn leven soms erg zwaar maakt. Mede daardoor was ik ruim twee jaar niet bij haar op controle geweest. Door haar vriendelijkheid geeft ze je daarover geen schuldgevoel. Bovendien komt ze op mij als kundig over. Genoeg redenen om haar als betrouwbaar te ervaren en dat is enorm belangrijk bij de verhouding arts/patiënt. Enig minpunt vond ik dat bij de controle het naar mijn idee wat gehaast ging, ik voelde een beetje de tijdsdruk.
Pas sinds ik hier sta ingeschreven word ik standaard doorverwezen naar de mondhygiënist. Daar wordt altijd direct een Oral-B tandenborstel aangesmeerd en tandenstokers die ‘echt alleen van jullie het beste zijn’. Daarnaast heb ik altijd het gevoel het meest verrotte gebit op aarde te hebben als ik bij jullie langskom. Terwijl mijn vorige tandarts altijd heel tevreden was. Slim bedacht dat de tandarts altijd doorverwijst naar de mondhygiënist en nog slimmer dat deze er echt op hamert na een halfjaar weer op controle te komen. Voelt niet echt eerlijk en/of persoonlijk allemaal.
Na enige malen bellen waarbij niet opgenomen werd en het sturen van een mailtje waarop ook geen antwoord kwam , uiteindelijk toch verbinding gekregen en een afspraak kunnen maken weliswaar niet bij onze reguliere arts maar een zeer vriendelijke vrouwelijke tandarts. Eind goed al goed.
Behandeling is prima verlopen zoals van tevoren besproken.
Goed,keurig op tijd ook.
Fijne tandarts en mondhygiëniste! Professioneel en deskundig. Behandelingen en controles gaan goed, ik heb geen vervelende complicaties gehad nadat ik naar de tandarts en mondhygiëniste ben geweest. Stoelen in de wachtruimte mogen wel wat comfortabeler.
Ben 2dagen van tevoren al zenuwachtig ook voor controle, je weet niet wat er wordt gevonden hè pfffffff Ben een tijdje bij Karlijn geweest, nu 2 keer bij een jongen, daarvan weet ik zijn naam niet, maar heb paar keer aangegeven zo zenuwachtig (bang) te zijn, hij lacht dan en zegt , ja maar u komt hier voor uw eigen gezondheid ja weet ik zeg ik dan, en hoop snel weer weg te kunnen;-) Hij doet de controle heel voorzichtig, een andere jongen in opleiding heeft tandsteen verwijderd, die deed t ook zachtjes , heel lief. Over een half jaar terug weer, zonder problemen goedzo.
Alles top geregeld
Ervaar het als prettig. Er wordt duidelijk verteld wat er gedaan moet worden en er wordt de tijd voor genomen.
zeer kundig en vriendelijk
De dienst die ze leveren is goed. De vervolgafspraak kon helaas niet met een reeds bestaande afspraak gecombineerd worden.
Zeer prettig behandeld.
Er word naar je geluisterd Uitleg gegeven waarom iets wel of niet Voel me op mijn gemak
Ben geholpen door Cindy - preventie assistent. Fijn als je steeds dezelfde hebt. Zij kent je als mens, en weet waar je wensen liggen maar kent hierdoor ook je gebit in het algemeen.
Niets op aan te merken
Goirkestraat 37
5046 GD Tilburg
Patienten bij de Tandartsenteam de Besterd profiteren van: -Kwalitatief hoogstaande zorg in een ruime moderne praktijk. -Een vaste tandarts behalve bij een eventuele verwijzing naar een specialist binnen de praktijk. -Alle specialismen binnen de tandheelkunde in huis. -Een kindertandarts ook voor angstige kinderen. -Eigen tandtechnisch laboratorium. -Ruime openingstijden. -Bij spoed binnen 24 uur een afspraak.