Goed behandeld
Andere tandarts ivm eigen tandarts niet aanwezig.
Met inachtneming van alles regels, toch een gevoel van persoonlijke aandacht voor patienten.
Al jaren patiënt en zeer tevreden.
Ik ben met mijn dementerende moeder van 88 naar jullie gekomen. Mijn moeder was wat onrustig en angstig en dit had ik aan de tandarts aangegeven; hij en de assistente hebben zorgzaam en ontspannen mijn moeder benaderd en de mond/ tanden onderzocht. Voor mijn moeder was dit belangrijk, dank hiervoor. Wat betreft aanbevelen: Ik zou specifiek deze tandarts (ik weet zijn naam niet, een jonge man) en deze assistente willen aanbevelen, bij hen hadden we een afspraak op 18 mei 15.25 u. Wat betreft uitlooptijd: ik vind 15 min erg lang om hier vanuit te gaan als minimale wachttijd. Ik zit in een soortgelijke business, 15 min is hier niet acceptabel.
Alleen maar goede en prettige ervaringen heb ik van mijn behandelingen die ik krijg van mijn mondhygiëniste Anita van de Ven.
Ik heb door de jaren heen een vrees als het om tandartsen gaat. Dit gaat terug naar de eerste tandarts die ik had. Bij deze tandarts weet ik dat het geen pijn doet als het niet hoeft. Laatste bezoek is een kies na een ontsteking getrokken en heb nergens last van gehad.
Vriendelijke professionele mensen
Alles goed
Door een personeelswisseling is de behandeling enkele weken uitgelopen maar nu alles voltooid is ben ik uiterst tevreden. Ik werd steeds op mijn gemak gesteld en werd uitvoerig ingelicht over de te verrichten handelingen
Ben goed op mijn gemak gesteld door mijn mondhygieniste,Maartje.
De wijze waarop Eva met ons omgaat en uitleg geeft, ervaren we als erg prettig. Wat ik persoonlijk vervelend vind, is dat er geen gebruik van de toiletten gemaakt kan worden. Ivm mijn medicijngebruik, moet ik vaak naar het toilet.
goed geïnformeerd over de behandeling
vriendelijke, professioneel en belachelijk duur
Altijd duidelijk geen verassingen. goede hulpverlening . Vriendelijke tandartsen.
Wij zijn met onze familie perfect geholpen. Ik ben zelf een held op sokken maar werd door de vriendelijkheid en de rust, voelde ik me op mijn gemak en dus zeer prettig Voor ons zoontje van 4 was het zijn eerste echte controle. Hij vond het even spannend maar ook dat ging top. Ook weer door manier van handelen Al met al een fijn bezoek
Ze nemen de tijd voor je. Soms moet je er wel zelf naar vragen maar krijg je een uitgebreide uitleg wat er gedaan is of wat ze gaan doen. Erg tevreden!
Ik word vlot en deskundig geholpen.
Ik had een nieuwe tandarts. Phillipa RomeuZe is heel bekwaam en stelde me erg op mijn gemak.
uitstekend
Al verschillende tandartsen gehad in deze praktijk en altijd vriendelijk en duidelijke uitleg. Heel erg tevreden!
Zoals altijd helemaal goed.
Lange wachttijden, te vaak wisselingen van behandelaren, discussie over welke elementen wel en niet getrokken moeten worden, extra terugkomen voor het happen en uiteindelijk is het traject nog niet naar tevredenheid afgerond (pijn door frame). Al met duurt het nu al 9 maanden
Prettig dat ik een facuuroverzicht meekreeg ter indicatie van de kosten voor volgende keer. Foto's werden gemaakt, werd op mn gemak gesteld waardoor alles op een prettige manier verliep.
Goirkestraat 37
5046 GD Tilburg
Patienten bij de Tandartsenteam de Besterd profiteren van: -Kwalitatief hoogstaande zorg in een ruime moderne praktijk. -Een vaste tandarts behalve bij een eventuele verwijzing naar een specialist binnen de praktijk. -Alle specialismen binnen de tandheelkunde in huis. -Een kindertandarts ook voor angstige kinderen. -Eigen tandtechnisch laboratorium. -Ruime openingstijden. -Bij spoed binnen 24 uur een afspraak.