Geachte, De Besterd, Sinds vele jaren krijg is altijd de juiste behandelingen zowel aan de balie en mondhygiëniste. niet dat ik er naar uitkijk., Niet altijd echt genieten. Maar mijn gebit blijft op deze manier wel in perfecte staat. En goede conditie. Na een ( eerdere) ' aanbeveling is mijn schoonzusje ook uiterst tevreden. Dus chapeau!
Kort en bondig.
De wortelkanaalbehandeling was goed gegaan, maar resulteerde wel in een flinke ontsteking. Daarop is gereageerd met zeer kundige en prettige nazorg.
Een tandarts die weet wat hij doet. Is duidelijk in zijn communicatie, en zorgt dat je tevreden weggaat.
Probeer ze te houden
Goed de tijd genomen, goede uitleg en geluisterd naar wat ik als patiënt te zeggen had.
Ze is heel toegankelijk, geeft goede uitleg over hoe gebit goed te verzorgen, en maakt het onprettige gevoel dat men met je gebit bezig is goed door er een leuke en gezellige afspraak van te maken. Ik bof met een mondhygiëniste als zij. Complimenten!
Mooi
Ik was een beetje huiverig toen tandarts Koopmans wegging. Maar wat een fijne tandarts hebben we teruggekregen. Alleen heel jammer dat ze er nog zo weinig is.
Ik sta versteld over de doorloop aan wijzigingen van tandartsen. elk jaar een andere tandarts, is iets waar ik niet op zit te wachten. En zeker niet zonder dat ik hierover wordt ingelicht.
Acute hulpvraag werd snel, efficiënt en goed verholpen
Behulpzaam en informatief
zie boven
Goed op me gemak gesteld, lang geleden geweest fijne en duidelijke uitleg of hoe het gebit beter bij te houden
Vriendelijke en deskundige mondhygieniste (Zora)
De tandarts neemt alle tijd voor je en je voelt je daardoor erg op je gemak. Hij is super vriendelijk en begripvol. Ook heeft hij humor zodat je altijd met een lach de deur weer uit gaat.
Prettige omgeving geen angst om naar toe te gaan.
Ben er altijd goed geholpen. En kreeg duidelijk uitleg.
Goede ontvangst. Vriendelijke mensen. Met Anita voel ik mij vertrouwd.
vanwege vakantie was het niet mijn eigen tandarts maar zij deed tenminste ook mijn tandsteen aan de boventanden, tandarts Bangers en Hartogs deden dat ook in het verleden, mijn huidige tandarts heeft er kennelijk angst van of geen zin in maar deze vervangster weer wel, dat kan ik zeer waarderen
na twintig jaar een nieuwe tandarts, nu twee jaar alweer, ik heb niet het contact dat met de vorige bestond; misschien komt dat nog?
heel goed geholpen
Goirkestraat 37
5046 GD Tilburg
Patienten bij de Tandartsenteam de Besterd profiteren van: -Kwalitatief hoogstaande zorg in een ruime moderne praktijk. -Een vaste tandarts behalve bij een eventuele verwijzing naar een specialist binnen de praktijk. -Alle specialismen binnen de tandheelkunde in huis. -Een kindertandarts ook voor angstige kinderen. -Eigen tandtechnisch laboratorium. -Ruime openingstijden. -Bij spoed binnen 24 uur een afspraak.