Tandarts bezoek zelf niets op aan te merken. Parkeren in de buurt in een drama.
Ben heel tevreden!
Klantvriendelijk geholpen en resultaat na behandeling meestal naar tevredenheid. Diverse stoelen in de wachtruimte zijn zichtbaar kapot (scheuren in de bekleding). Lijkt me niet hygiënisch; niet goed schoon te houden.
Fijn dat ik meteen terecht kon voor een flink gat in mijn kies De tandarts was deskundig denk ik maar soms onhandig De assistente vertelde gelukkig wat er ging gebeuren en stelde mij gerust want ik moest zeker 25 min mijn mond wijd open houden. De tandarts zei verder niets alleen ‘mond verder open’ wat ik niet eerder in jullie praktijk als ‘n soort commando ervoer. Ik wijt dat aan nog onvoldoende kennis van het Nederlands? Ik ben verdoofd en de assistente vroeg of er nog oneffenheden van de vulling voelbaar waren maar die kun je niet voelen na verdoving dus pas de dag erna voel je dat en ik heb last nu van een rafelrandje aan de gevulde kies dat eigenlijk gepolijst zou moeten worden... De assistente was bijzonder empathisch gelukkig Misschien kan de tandarts zijn communicatievaardigheden iets aangenamer verbeteren? Bijvoorbeeld i.p.v. ‘mond verder open’ ‘wilt u of kunt u uw mond iets verder openen alsjeblieft?
Nieuwe tandarts. Eerste bezoek bij haar. Gelijk zonder overleg foto's gemaakt en er werd getracht en bitje voor 's nachts te verkopen. Aangegeven hier over na, te willen denken. Zelfde dag nog een offerte in mijn mail. Voelde enorm commercieel dit bezoek.
prima uitleg en prima behandeld
de tandarts heeft iedere handeling die ze moest doen, duidelijk uitgelegd
Het vertrouwen in zowel tandarts en mondhygiënist De informatie die gegeven wordt werkt geruststellend
Professionele en vriendelijke behandeling
Zie boven!
Het maken van een afspraak is heel gemakkelijk en je krijgt netjes een bevestiging. Vlak voor je afspraak ontvang je een herinnering en corona vragen kan je gemakkelijk online beantwoorden. Je krijgt goed advies, wordt vriendelijk geholpen en er wordt niet gehaast. Wachtkamer is groot met een hele mooie gatenplant in het midden!
Wordt rustig gewerkt zeker aandacht voor de klant
Heldere uitleg, goed overleg, fijn contact tijdens de ingreep, kortom, grote klasse Ook de laatste keer, toen een Roemeense arts assisteerde, liep het perfect. De heer Kosterlijk had goed collegiaal overleg met haar, en zij met hem. Ondertussen ging de ingreep gewoon door en ik had zeker niet de indruk dat de aandacht voor de ingreep minder werd.
Professioneel en vriendelijk
Alles liep zoals het moet.
zie hieronder bij de toelichting van vraag 1
Ik heb tot mijn spijt afscheid moeten nemen van mijn vaste tandarts. Weer prima geholpen.
Ze nemen de tijd om uit te leggen en geven duidelijk antwoord op vragen.
Mijn ervaring met de praktijk is gewoon goed. Vriendelijk personeel aan de balie. Aardige assistente en goede tandarts.
Vriendelijk personeel, goede omgeving, behandeling ging goed en ik ben goed geïnformeerd
Aangezien ik erg bang ben voor een tandarts ben ik hiermee goed begeleid. Alles werd goed besproken en er werden duidelijke afspraken gemaakt. Ik miste af en toe dat mij niet steeds werd verteld wat hij aan het doen was. Wel werd er regelmatig gevraagd of het nog ging. Al met al een positieve ervaring en ik wil deze tandarts als mijn vaste behandelaar.
De regels i.v.m. corona werden wel in acht genomen. Of de stoelen voor de behandeling regelmatig schoon gemaakt werden heb ik niet gezien. Het ging goed.
Vulling van een kies was afgebroken. Gebeld met de praktijk en ondanks dat het erg druk was kon ik meteen de volgende dag komen. Iedereen er vriendelijk en snel goed geholpen.
De ene keer zijn mensen heel vriendelijk, de andere keer niet. Gehaast, afwezig. Het is onpersoonlijk. Over de tandarts ben ik tevreden.
Goirkestraat 37
5046 GD Tilburg
Patienten bij de Tandartsenteam de Besterd profiteren van: -Kwalitatief hoogstaande zorg in een ruime moderne praktijk. -Een vaste tandarts behalve bij een eventuele verwijzing naar een specialist binnen de praktijk. -Alle specialismen binnen de tandheelkunde in huis. -Een kindertandarts ook voor angstige kinderen. -Eigen tandtechnisch laboratorium. -Ruime openingstijden. -Bij spoed binnen 24 uur een afspraak.