Erg tevreden over de mondhygiëniste en tandarts. Afspraakherinnering.
Sfeer en proffesionelle uitstraling. Door de grote wel wat anoniem
Altijd goed
Ruime wachtruimte, schoon, vriendelijk en behulpzaam personeel, afspraak tijden worden goed nagekomen
Ik was te laat, kon toch nog geholpen worden, super klantvriendelijk.
Eerste telefonische Contact meteen als erg prettig ervaren assistente dacht mee, onze specialist daarna gezien; rode bril knotje man, naam even kwijt; ervaren als zeer prettig en kundig persoon mer goed advies. Ook de vervolgafspraken als professioneel en kundig ervaten👍
Fijn team al jaren ervaring mee
Zeer kundige en vriendelijke medewerkers
haast geen wachttijd. Al jaren dezelfde vertrouwde tandarts.En maar 2 minuten van mijn woonadres.
Prima geholpen - vrijwel geen wachttijd
Uitmuntend
Klantvriendelijk, behulpzaam, er wordt rekening gehouden met angsten, attenderen op je afspraak, prettige omgeving
Zowe tandarts als mondhygiëniste zijn vriendelijk en kundig .
fantastisch team. afspraak gemaakt voor wortelkanaalbehandeling. wat een geoliede machine. alles vlot en volgens afspraak. prima overleg met de klant. mooie en schone ruimtes. een kleine tip, ik had het leuk gevonden als ik kon zien wat de tandarts deed. eventueel een spiegeltje voor klant ophangen zodat hij mee kan kijken.
Ik ben heel tevreden over de praktijk, een prettig team waar ik altijd prima behandeld word. Ik vraag me alleen wel regelmatig af hoe dat mooie pand (en alles erin) betaald wordt - door ons dus...
Ja helemaal prima. Goed van de mail dat je een afspraak, de receptionisten behulpzaam en Anita mondhygiënisch is helemaal goed. Aardi, inlevingsvermogen deskundig. Nee allemaal alleen maar lof. Ben zo aan de beurt en geen lange wachttijd.
Ik word altijd vriendelijk te woord gestaan en geholpen door al diegenen die betrokken zijn bij het in stand houden van mijn gebit.
Toffe jonge en bekwame tandarts die in mijn ogen zeer begaan is met haar client.
vriendelijke behandelt veel informatie
Word altijd netjes en correct behandeld. En ze is zo lief meisje.
Goirkestraat 37
5046 GD Tilburg
Patienten bij de Tandartsenteam de Besterd profiteren van: -Kwalitatief hoogstaande zorg in een ruime moderne praktijk. -Een vaste tandarts behalve bij een eventuele verwijzing naar een specialist binnen de praktijk. -Alle specialismen binnen de tandheelkunde in huis. -Een kindertandarts ook voor angstige kinderen. -Eigen tandtechnisch laboratorium. -Ruime openingstijden. -Bij spoed binnen 24 uur een afspraak.